figyelj.!
tanulj meg egyvalamit legalabb ak edvemert
a 20.300-ban a nullat csereld mar ki egy egyesre a 2-es utan mert az idegbajt kapom toled hogy vagy harmadjara beirod hogy 20300 alatt vagyunk en meg hiaba keresem... :)
ferdítesz mert hiányos a felídézetted /de mindegy :)
te annyit buksz itt hogy már csodállak :))
aki csinálja ezt régóta , simán látja ezt a hónapok óta tartó erőködésedet .
mindig próbáltam érzékeltetni : napi , órás trade- ben CSAK BUKNI LEHET HOSSSZABB TÁVON .. deven is , tőzsdén is ..
amit nyersz egy fel v. lefutásban , anak a zsének az 5 -10x sét veszted el ha fordul , ha megáll, vagy sávozik / idő függvénye .
mondhatod hogy pöffeszkedek , de a többiek tuti hogy "belülről" nem melletted fognak állni ebben .
a napi ki be ugrálás vesztő stratégia !! /az nem is stratégia , hanem megérzésekre alapuló mindenféle rajzokkal vonalkákkal tarkított sajátmagának önigazoló hülyítés /
Nem akarlak tovább idegesíteni, de mégis meddig akarsz még várni? Reggel még teljesen jó terv volt az, hogy 21200 felett lezárod a shortot. Ehelyett még rányitottál. A kt még mindig negatív, ha rendesen kinő, akkor akár az új csúcstámadás is benne lehet. A 21200 (21150) már támasz.
Csak azért, mert én pontosan így vesztettem annak idején el a pénzem...
Persze lehet, hogy most fordul és akkor az ideg megöl, ha kiderül, hogy pont a maximumon zártad és utána meg beesett az árfolyam. Mégis az egyik legfontosabb, hogy a stop szintünket betartsuk, mert, ha jól határoztuk meg, akkor az esetek többségében jó.
Nem kioktatni akarlak, csak mesélem, hogy én eléggé elrontottam a dolgokat, remélem Te nem fogod. Vagy mázlid lesz.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)