Szerintem ma a plafon 650 lesz és onnan vissza fog korigálni 450 és 580közé. Én nekem is van shortom 499 től de biztos nem fogom eladni ha felszalad 650 majd megvároma 280 at a héten :) szerintem addig lekellene mennie. Szerintetek?
jah.. ennyit arrol hogy a penteki amerikai szakadas utan jo lesz ma a short :)
persze innen szep fentrol esni
de ahogy ez ma kinez a szokasos platform forgatkonyv
reggel megvolt a meghuzas
egesz nap szarakodas
nap vegen shortosok falnak hajtasa 600 fole
ma nem lesz jelentos adat amerikaban tehat ha ok is emelkedessel nyitnak akkor ez a jatszma le van tudva
Ha már egy hónapja megkötötted akkor mennie kéne. Elvileg egy levelet is kapsz amiben a szerződések vannak. Ismerek olyat akinek elkavarták a papírjait és mégegyszer be kellett mennie megkötni a szerződéseket....szóval érdeklődj utána a dolognak! link
Törölt felhasználó2009. 10. 24. 18:20
A derűlátás a piacon is kezdett már hatni: a Londoni Értéktőzsde (LSE) irányadó FTSE-100-as árfolyammutatója negyedszázados történetének legjobb három hónapját zárta a harmadik negyedévben, 21 százalékos emelkedéssel. A mutató ezzel jócskán megdöntötte korábbi negyedéves rekordját, amelyet 1999 utolsó három hónapjában állított be, 14,9 százalékos nyereséggel. A brit gazdaság teljesítménye azonban a pénteki adatsor szerint immár hatodik negyedéve csökkent folyamatosan.
Ilyen hosszú recesszióra még nem volt példa Nagy-Britanniában azóta, hogy a statisztikai hivatal 1955-ben elkezdte a rendszeres negyedéves GDP-kimutatások közlését. Éves összevetésben valamelyest enyhült, de továbbra is mély a brit recesszió: a harmadik negyedévi GDP-érték 5,2 százalékkal maradt el a tavalyi azonos időszakétól. Az idei második negyedévben 5,5 százalékos volt az éves visszaesés, a legnagyobb a rendszeres negyedéves adatközlés több mint fél évszázaddal ezelőtti kezdete óta. Az első elemzői vélemények szerint a vártnál sokkal gyengébb harmadik negyedévi teljesítmény valószínűleg a kvantitatív enyhítési kurzus kiterjesztésének megfontolására készteti a brit jegybankot.
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)