a mi kultúránkban kevesebb,mint 100 évvel ezelőtt egy ilyen beszólásért "húgyagyú barom" párbajra hívtalak volna és kettéhasítottam volna a fejedet,mint egy szaros tököt. ha érted mire gondolok.. : )
idáig tartodtad a a 6kás otit? h. a fákba... nekem nem volt türelmem sokkel lentebről sem tartani
szop.s ez z egész
mi miért nem tudunk trend szerint esni (aztán emelkedni) ?
Akkor a stílusomért elnézést, de mentségemre szolgáljon, hogy más kúltúrákban akár meg is kövezhettem volna érte.
Mégegyszer elnézést a stílusért és mivel helyes szakmai elemzéssel sem tudok szolgálni, megyek vissza a homokozólapátomhoz.
Nem káromkodtam és nem kötöttem bele.
Nem határidőzöm, így a topicba nem írok (se értelmeset, se szakmailag téveset mint itt elég sokan, csak a rosszul felvett pozi miatt), de van ami mindent alulmúl. És éppen csak arra reagáltam.
Te húgyagyú barom, fórumozók szégyene.
Már nincs kibe belekötnöd ezért a béna pozíciód miatt egyszerűen csak az Istenkáromlás maradt?
GONDOLKOZZ MÁR EL MAGADON!!!
nyugodtan ami a torkodon kifér , de csak 6500 után , mert van még nekem 6240 -n vagy 50 db , ugyhogy javitsd ki arra hogy .......istenért NEM veszik...
tegnap v. tegnapelőtt belinkeltem Neked egy rövidtávú emelkedő csat-t (snp futi), ez okt 5-óta jól használható volt, ebből tegnap 21-kor kiesett. Remélem kialakít egy csökkenő és jól lekereskedhető csatornát. Ha jól látom, akkor 1033-35 -ig korrekciózhat snp, az aug 18-tól húzható támaszvonal törése nélkül. (kb 20300-as bux)
0912 határidő
buék:))
csak hogy értelmes legyen:)