szia Sly 36 !
az eco azért most lett izgalmas, mert megint letisztázódott valami, gondolom...
és már nem évek múlva bekövetkező változásokról és témákról szól (a gridre és a reménybeli kinai üzletre gondolok, hiszen volt nekem ecom is !)
ha nem lenne ellenérdekelt fél a könyvben nagy pénzzel, akkor a pufferolás már régen átszakadt volna..........:-)
majd Bábolna után... ha feljebb teszik neki a lécet, akkor 38-on nem vehet 1 mó db-ot!
Sziasztok, szia Rapista!
Látom, hétvégén is tartottad a frontot!
Ha olyan izgalmas hetünk lenne, mint az Eco-ban, egyből eltűnne az a pár száz kiló eladó részvény és feljebb léphetnénk.
először azt hittem "vesztes"-ről, hogy kipécézte a phylát, mert venni akar..
de kiderül, hogy minden topikba jut egy-két lebeszélő, és keveri (amíg büdös nem lesz) a politikai-közéleti témákban is !
és mégcsak nem is arról van szó, amit képvisel, hanem arról, mindenkivel anarchista módon szembeszáll............egyszer ezért, másszor azért..........
A Phylaxiával pl. az a baja, hogy a miniszter lejön Bábolnára...vagy mi lehet a baja...
Ha kormányra haragszik, akkor ne egy szakembert vegyen célba..a közéletben hemzsegnek a megélhetésiek...
christt ! tehát én a te válaszodra reagáltam és az a véleményem, hogy a nevezett vesztes egy ÖRÖK VESZTES marad, ha csak ennyi a sütnivalója...nem szeretnék erősebb kritikával élni..
Te pedig bármikor írhatsz nekem és válaszolni is fogok, akár itt, akár e-mailben !
üdv A GYŐZTESEKNEK !
(merthogy ezzel a részvénnyel politika nélkül is győzünk...munkahelyek is jöhetnek létre és profit is termelődhet............és mi is gyarapodunk !)
Nem rád gondoltam Christt:-)
Akikre vonatkozik úgyse veszik fel. Csak az utóbbi hetekben inkább olvasója vagyok a fórumnak, és ez csapodott most le, az teljesen véletlen, hogy pont Te kérdezted előtte Rapistát.
Hát lassan olyan vagy a szememben, mint Don Quiote... Egyedül vívod a harcot a sok lebeszélővel szemben (reméljük, nem fogsz beleőrülni), akik tények nélkül bíztatnak eladásra... Nem is értem, hogy bírod erővel.
Egyébként, ha nincs takarmány az még nem azt jelenti, hogy itt a vég. Meg kellene nézni, hogy mi annak az oka. Emlékeztetem az olvasókat, hogy a Phyla rendelkezik, komoly termésfokozó szerrel, aki használta az olyan tapasztalatokat szerzett, amit ő sem gondolt volna. Mellesleg Gráf nem hinném, hogy nagyon alá akarna tenni a magyar mezőgazdaságnak és állattenyésztésnek. Valyószínű Csányi sem azért tolta ebbe az ágazatba a pénzét, mert veszíteni szeretne (ezt más már írta előttem).
Köszönöm neked ezt a krizis jelentést de mint már mondtam hosszú távú befektető lennék vagy ilyesmi :)
Ja ha kiszáltál miért riogatsz másokat?
Csak nem szeretnél vissza szálni?
25ft-on...?
:DD
Tudod mennyi phylem volt, 52000db, eladtam 100-142 között, AZ ÁLLATTARTÁS VÉGVESZÉLYBEN, nincs takarmány, nincs kukorica, nincs búza,NEM LEHET PHYLAXIA, GRÁF MINISZTER MONDTA! OLVASS VISSZA 45 ÓRÁT, BÉBY?
Erősödő Phylaxia