Ha a harmadik és negyedik negyedév is olyan jó lesz az új ArchiCAD 10 miatt mint a második, akkor 1500 forintos árfolyammal 6,5ös p/e is lehet 2006ra. Ha 12 es p/e érték korrekt a Graphisoftra (Autodeské 26!!!), akkor 2700 Ftos árfolyam adódna néhány hónapon belül.
Hoppá!
Az Erste 2. csúcsvétele a régióban, 2066 Ftos árfolyammal. Már értem.
Mi van ezzel? Tán eladják? Valahogy ma túl nagy a forgalom a szokásához képest, nem hiszem hogy az Erste célára lendített ezen annyit, mert még anno mikor 2000FTos célárat tűztek ki akkor se mozdult meg nagyon.
Erste 2065 Ft célára egy dolog. Ülj le és számold ki, hogy legalább 2700 forint lehet a grafi. Pontosan az eredményekre fognak venni a nagybüfik. Csak várd ki a novemberi jelentést de lehet addigra már meg is húzza a ravaszabbja.
A Rába most is az egyik legjobb, ha nem a legjobb vétel.
Törölt felhasználó2006. 10. 18. 20:43
Jók az Erste meglátásai, csak mindig egy évvel később szokott bejönni, mert ők az eredménynövekedést írják meg előre, a befektetők meg csak az eredményekben hisznek, a jóslatokban nem. Lásd synergonos 794-es célárfolyam 400 körül, vagy pplast 3000-es cél 1XXX-nél, de az lehet, hogy nem Erstés volt.
2004-ben az Erste csúcs vétele a Rába volt, az sem jött be, erste elemzéssel óvatosan kell bánni. Én nem azt mondtam hogy rossz a Graphi, csak neki is bizonyítani kell mint pl.: a Linamarnak.
igen minden6ó. Sokat. Linamarból kimaradtam fáj. Nem kampányolok. hidd el. Örülök nagyon örülök hogy jól döntöttem soxor átszámoltam. Most nem ráznak ki. Ha hamarosan 2000 lesz a Graphisoft, akkor sem adom el. Márpedig annyi lesz hamarosan. A nagybefektetők sem hülék. Csak nekik kell a konkrét eredmény is mint Linamarnál is. Én csak megelőztem őket azzal, hogy kiszámoltam a várható eredményt.
Current. Nem kampányolok. Csak értetlenül állkok miért foglalkoztok Fotexel meg ilyen bizonytalan eredményű cégekkel. Fotexem soha nem volt. Ovasd el a Grafi féléves eredményt. Olvasd el!! És számolj. Ha gondolod. Utána megbeszélhetjük ha neked más jött ki.
Életem nagy hibája hogy Linamarból kimaradtam pedig ott is kiszámoltam mi lesz. A z alapkezelők m o s t m é g nem foglalkoznak különösebben Grafival. Majd ha kijönnek a jó eredmények. Melyik alapkezelő foglalkozott 950es Linamarral???? Most meg alapkezelők egyik kedvence lett 2000 forint alatt.
Látom nagy kampányba kezdtél. Kicsit hasonlít a fotex tavaszi kampányára, ott -40% árfolyam esés jött a kampány után. A Linamarnak is 3 év kellett hozzá.
Ezt a papírt nem kis spekulánsok fogják megrángatni,ahogy Te gondolod.
A nagyobb befektetők meg nem tőled fognak tájékozódni arról,hogy mennyit is ér a papír.
Ha sokat akarsz rajta keresni,megveszed, csöndben vagy,és ha megvan a kellő hasznod rajta,eladod...
Hidd el ez egy bevált stratégia.
Ha egy ekkora cég nem tudja meggyőzni a befektetőket arról hogy milyen jó,akkor ez neked sem fog sikerülni...
Graphisoft a legjobb vétel. 0,9 euró körüli lehet az ingatlan nélküli Graphi EPS 2006ban. Ami azt jelenti, hogy 7 körüli P/e érték, de 12-13 p/e szokott lenni legalább!!
Tehát 70 százalék árfolyamemelkedés lehet rövidtávon Graphisoftban.
Teljesen olyan lesz mint a LInamar ármelkedése 950 ről 2400ra.
Graphisoft célárfolyam: 2700 Ft
Hoppá!
Az Erste 2. csúcsvétele a régióban, 2066 Ftos árfolyammal. Már értem.