Topiknyitó: Törölt felhasználó 2006. 05. 31. 00:08

Kormányprogram... Ez?  

Bullshit. Olyan, mint az aláírás a végén:

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2006. 06. 05. 22:59
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
"az embereket a lázadási szintjük felett hajszállal kell tartani akkor befogják a szájukat.
Napi 1 sör vásár és ünnepnapokon 2, megasztár döntő, mónika sóó hétvégén rántotthús...
Sajnos ezt nevelték az emberekbe.
Aki jól él kezd gondolkodni keresi az ídentitását stb kinek kell az ilyen."

Kb. megfogtad a lényeget.
Törölt felhasználó 2006. 06. 02. 16:03
az embereket a lázadási szintjük felett hajszállal kell tartani akkor befogják a szájukat.
Napi 1 sör vásár és ünnepnapokon 2, megasztár döntő, mónika sóó hétvégén rántotthús...
Sajnos ezt nevelték az emberekbe.
Aki jól él kezd gondolkodni keresi az ídentitását stb kinek kell az ilyen.
Törölt felhasználó 2006. 06. 02. 14:36
Előzmény: #48  Törölt felhasználó
Kedves Komeda, erről szó sincs.
És most nem arról beszélek, hogy eleve a megszólalás lehetőségének aránya 1:8, hanem arról, hogy a mostani kormány "bírálat" sem valódi. A mélyen elkötelezett véleményformálók pl. petschnig, Vértes, Akar, Antal, 5 hete szájzárban voltak, vagy beszéltek a GDP-ről, meg EU pénzekről. Hallottál egy "független", de a két párt rendezvényén rendszeresen megjelenő, vagy cégeikkel állami megrendelésekből élő alakot az ÁFA csökkentés teljes feleslegességéről, és kockázatairól beszélni????
A mostani megszólalás is teljesen pártos. Hiszen a taktika továbbra is az, hogy a kormány intézkedéseit kell alátámasztani a megszorítások, ja bocs reformok, nem az előző 4 év dilettantizmusának, hanem a 16 év, de lehetőleg a 1998-2002es tévelygésnek az oka. És persze a jóságos vezér ugye nem tehet mást... Sajnos még a parlamenti demokrácia egy kicsit megnehezíti a dolgát, de sebaj, majd törvénytervezeteket 2 órával a tárgyalásuk előtt adnak oda az ellenzéknek, és 18 percig tárgyalják. Ami ennél több, az már nemzetrontó obstrukció.
Kérdezz meg bárki nem vak alakot a belső köreikből, hogy miféle koncepciótlan kapkodás van most. Még a Belügyminisztérium nevét sem hagyták meg a vakegerek, most biztos a spórolás jegyében írhatják át az összes levélpapírt, táblát pecsétet, telefonkönyvet, mindent. Persze ahol egy mosónő külsejű menhelyest bíznak meg a külügyminiszteri poszttal, ott más minden megtörténhet...
saru 2006. 06. 02. 12:08
Előzőekkel összhangban megvan az új vazallusokból álló kormány, még jól fog jönni, hogy van közöttük pszichiáter / Göncz Kinga / is ? . . .
saru 2006. 06. 02. 11:27
Előzmény: #55  Törölt felhasználó
Egyetértek Veled, 16 éve folyik mindez !, ébresztőt kellene fújni amíg nem késő !, szerintetek ki irányítja ezt a rombolást ?: a Washington-Tel Aviv tengely ????????????
Törölt felhasználó 2006. 06. 02. 11:08
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
Jó napot madmax!

Nyílván vannak problémák amiket meg kell oldani.De nem hinném,hogy a végitélet napja közeleg,ahogy néhányan beállítják.
Persze mindenki a saját szája ízének megfelelő szöveget nyomja nincs ezzel probléma.
Attól függ ki milyen oldalon áll attól függően balosabb,vagy jobbosabb véleményt mond,és megfigyelhető a kisember,és kormány szembenállása is a hozzászólásokban.
Törölt felhasználó 2006. 06. 02. 08:10
Igen,azt hiszem,ebben amit mondtál minden benne volt.Igazad van.
Törölt felhasználó 2006. 06. 02. 07:41
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
Madmax, itt a társadalom többsége még ahhoz túl jól él, hogy bármit is tegyen.
Birkanizmus...
kissherceg 2006. 06. 01. 22:09
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 22:04
Előzmény: #50  Törölt felhasználó
Jól beszélsz, Logen pajtás.
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 18:06
Az emberek nagymértékű hülyítése folyik már egy ideje.
A baloldali párt nem balos a jobboldali nem jobboldali, az emberek úgy szavaznak mintha focicsapatra vagy valamelyik megasztárra szavaznának, valaki mellett vagy valaki ellen szavaznak, nem a saját érdeküket veszik figyelembe, azt hiszik győtek miközben adósrabszolgát csinálnak belőlük.
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 17:46
Örülök,hogy így látod,tehát minden szép és jó,legalább te így ,ha más emberek nem is.Szép napot.
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 17:35
Előzmény: #44  Törölt felhasználó
"Már baloldali közgazdászok is bírálják,Gyurcsányt"

igen ,mert a másik oldalon a belső bírálat már csak akkor jelenne meg mikor már égne a ház..

a baloldali kormányt ezek az időben elhangzó bírálatok fogják megmenteni a nagyobb bajtól.
ha nagy gané lenne a Ft már rég beszakadt volna szerintem mint laikus így látom.
túl nagy többséggel rendelkezik a kormány ahhoz ,hogy megbukjon.
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 17:22
Igen tenni nem mi tudunk,ez igaz,belátom,önhergelés butaság,de azért túl elégedettek nem lehetünk,azért beláthatod.És bocsi ha megbántottalak.Szió.
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 16:47
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
Az a szerény véleményem, hogy rohadtul senkit nem érdekel, vagy hat meg, hogy te vagy én vagy másik pár100e magyar elégedetlen... SENKIT. Szóval ha kimondod, meg háborogsz és az neked jó - akkor felőlem... de önmagában véve csak magadat hergeled - mert tenni aztán senki semmit nem fog, még te sem.
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 15:04
Nincs igazad hogy csöndben kell maradni,hiába szavaztam bárhogy ez nem pálfordulás,de az elégdetlenségemet ki kell mondani,aki most is lapít,és szolidáris az a hiba.
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 15:02
Ha ez kormány kihuzza a négy évet.Nem biztos.Már baloldali közgazdászok is bírálják,Gyurcsányt,sajnos nem véletlen.
adam 2006. 06. 01. 13:30
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
Ez egy korrekt válasz volt.Aki ezen az oldalon megfordul általában annak tisztában kéne lenni a gazdasági helyzettel szerintem,tehát ezt aki nem látta előre az ne is tözsdézzen.
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 13:20
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
Nem vagyok pozitívan elfogult, sőt! De most mit tudok csinálni!? Rájuk szavaztam - ezen csak 4év múlva tudok változtatni - ha majd akarok. Mindenesetre vállalom a döntésem következményeit, de nem hinném, hogy megoldás, ha a fejemet verem a falba... mert ha már megtörtént a "baj" akkor magamat is minősítem azzal, ha szépen eloldalgok a másik irányba és úgy teszek, mintha ott se lettem volna mikor xelgetni kellett... A legjobb megoldás az, ha az ember szépen hallgat és akkor tesz vmit, mikor az módjában áll.

Amúgy pedig az csak egy példa volt arra, hogyha meg akartam volna sértődni, akkor mondjuk vonhattam volna ilyen párhuzamot, de nem tettem...

A másik úrnak: Én sem a programon kuncogtam...
Törölt felhasználó 2006. 06. 01. 12:06
Előzmény: #33  Törölt felhasználó
Az "elvakultságnak" pont az a lényege, hogy az egyébként tisztán látni és józanul gondolkodni képes ember az adott kérdésben mellőzi ezen képességeit.
Azaz a józan ész és eközött nincs ok-okozati összefüggés!

Az, hogy a kormányprogrammal kapcsolatban pozitívan elfogult vagy, ha az vagy, mert nem ismerem az álláspontodat, még nem jeleti azt, hogy Te jónak tartod azt, csak véded, mert valamilyen érdek köt hozzá.

Pá!

Topik gazda

sawyer85
3 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek