ha már itt vagyok, a mostani másik nagy problémám: a portfolio oldalain nem látom a képeket (kb. két hete), pedig tudtommal semmin nem változtattam (internetbeállítások, tűzfal)
használd horgász cuccát!!!Én is azt használom és nem kell vele átálitani a géped!A tőzsdecápákra is azt tettem fel a letöltések alá.... szvsz az az egyszerübb...
Minden le van irva mit hogy kell lépésről lépésre! link
routerem van (amúgy meg fix ip-s kábel)
elindítva az SDU_ABF.exe-t (miután az Amibrokert elindítottam) azt írja, hogy nincs internet kapcsolatom, és állítsam be a proxy beállításokat (server, port, username, password), - ezeket honnan szopjam ki?
köszi :)
szia paxi2000
abban nem tudsz segíteni, hogy mi pontosan a teendő akkor ha bejönnek a tikerek de nem jelenik meg a grafikon. tehát az a cél hogy a már letöltött adatokat ne kelljen újra betölteni az amibrokiba.
Fönt középen van egy gördítősáv ott tudod a tickereket kiválasztani vagy bal oldalon a kis mappáknál a markets majd BET. Ha Bejönnek a tikerek és nem jelenik meg a grafikon akkor frissít, sdu adatbázis betöltése stb
Letöltödaz sdu.hu-ról a progit, kicsomagolod majd elindítod az amibróker után.
Kipipálsz mindent majd bal felső sarok EOD letöltés. Egy új ablakot kapsz. Ott BÉT tikerek internetről, majd hisorikus frissítés és ha végzett akkor azt az ablakot bezárod. Utána jobb alsó sarok SDU daily adatbázis betöltése.
Én az amibrokert használom, alapvetően fizetős de a free verziója bőven megteszi, annyi a hátránya, hogy nem menti el a berajzolt kriksz-krakszokat. Az sdu.hu oldalon pedig egy árfolyamfrissítő progit találsz hozzá.
Ingyenes grafikonrajzoló kerestetik