Pogátsa Zoltánt fel kellene jelenteni hamis piacbefolyásolási kísérlet miatt. Hazudik. Azt hazudja, hogy az Appeninné főképpen balatoni üdülők, Club Aligha, stb. Valójában egy sincs. Azt sem tudja, hogy a fele ingatlan lengyelországi, de okoskodik. Azt eltalálta, hogy nem NER cég vagyunk. OTP és a cég felé kicsiké, a Törő még volt SZDSZ - és. Jellinek szerintem talán peremvidék, de inkább valós üzletember. Szóval nekünk emelkedni kell!
Lehet, hogy én meg Appeninn részvény függő lettem! A korábbi 410-Ft átlagom most már 500-Ft körül van. Mindig csak veszem, de eladni még nem adtam el. Szerencsére a feleségem kontrollál, így 2/3- ad ráérős tőkénk még állampapírban és vagyonkezelésben van. Node, ha farkasfu viszatérne, lehet, hogy állampapír is átalakulna. Bízom a szebb jövőben. Trump sem lehet örökre ún. háborúpárti! 😁
Nem gondoltam volna, hogy ennyit esik. Még osztalék nékül is többet ér. Egyenlőre maradok. Minusszal tudnám eladni, és most nem nagyon van màs jó részvény.
Ìgy utòlag asszem jòl tettem hogy a hònap elejèn kiszàlltam 700-nàl. 200-ròl volt. Jobb lett volna 1000 felett,de hàt ez van. Zavarò ez a tetőnek tünő valami itt 700 ès 1100 között. Ha ugyanennyit esne, akkor "vèletlenül" betöltenè a 300 feletti rèst.... Ha esetleg csoda törtènne ès vissza zàrna 700 fölè, meg nem törtèntè tève a letörèst,akkor màs lenne a helyzet.
Appeninn topik