Ezek apróságok. Tedd bele azt amit tudsz és gondolsz hogy arra érdemes a topikba. Aztán talán eljön majd az idő amikor nem fog senki belekötni. (persze ehhez kellesz majd Te is) Ha pedig csak a b...tatás van akkor ne is kommenteld csak tedd be. Akit érdekel elolvassa,elrakja magába. Jót nem tudsz és nem is lehet tenni. Sajnos az építő jelleg az kiveszőben van az összes topikból.
Csak ilyenkor ismét felerősödik bennem az a hipotézis, hogy ennél a topicnál jóval kevesebb emberhez tartozik jóval több like. Nem baj az, ennek is megvan a maga üzenete... :)
Eddig 11-en likeolták a posztot, van közülük bárki, aki bizonyítani tudná a benne szereplő állítást, vagy inkább csak élvezi, hogy egy random profillal hazugsággal próbálnak éppen lejáratni valakit? Remélem aki utóbbit teszi, az képes elszámolni a lelkiismertével is...
Teljesen igazad van! Nem tudom, hogy észre vettétek e, de amikor csak lehetséges, felteszem mindkét irány célárát és szintjeit! Aki nem tudja, hogy mi az a charton arról nem tehetek! Sokat kaptam ezért, mert pár "tudatlan e téren", egyből megvádolt, hogy le akarom azzal beszélni, hogy az esetleges korrekciónak hol lehet a célja! Szóval az egyik azt mondja, ugyan arra a chartra, hogy lebeszélem vele, a másik meg hogy fel! hmm Mindegyik nagyokos...
Hol, mikor, kinek mondtam ezt? Hivatkozz! Azt se tudom ki vagy, mégha össze is kevertél valakivel, akkor is undorító ahogyan próbálsz hazugsággal lejáratni! Vigyázz, mert a topic szabályzata adott esetben rád is vonatkozhat...
Legyen úgy, de aki az elképzelésemet és chartjaimat, félre vezetőnek és felbeszélésnek minősíti, az halandzsázik és olvassa el a fórum szabályzatot! Tisztázzuk, nem haragszom rád, 25-évesen hasonlóan gondolkodtam....! Gondolom nem vagy fiatalabb, de ez nem tartozik ide és senkire!
A francokat, hol a csudában írtam, utaltam, vagy jeleztem a TA-ban, hogy lefelé várom? Bizonyítsd be, és ne hazudozz, mert csúnya dolog! Te tavaly év vége óta 750-en látod az árfolyamot? Mert akkor biztos én nézek rossz grafikont...
Szépen eladattad pár emberrel ezt a papírt 700 alatt, amikor emberkedtél Farkasfuvel.A grafikon TA tudásod alapján lefelé vártad!Aztán Farkasfunek lett igaza.
Miről beszélsz már megint? Ez nem a culbb... Elemezted amit írtam a kitiltásról az előtte lévő hsz-ben, de nem elemzed a kitiltót! :))) Erről van szó! Olyan nehéz egy közvetlen előtte lévő linket követni... pffu Felbeszélés ja... Konkrétumot elitéled, de halandzsázni lehet mi?? Szép vagy te is.. Na jó hagyjuk tényleg ezt! Inkább ne is válaszolj ha kérdeznék valamit is! Nem is tudom mit vártam tőled, amikor abba a csapatba tartozol...
Nézzük az Appot. Lassan bejegyzik az új céget és fény derül a nevére is! r728
Én nem a sértegetésekre gondoltam az engem nem érdekel, azt tartom felháborítónak, hogy valaki veszi a bátorságot, hogy jogos, vagy jogosnak vélt problémái miatt, itt elkezd hazudozni, valótlanságokat állít a részvénnyel kapcsolatosan, és nem foglalkozik azzal, hogy nem csak Farkasfű rendelkezi APP részvénnyel, hanem a problémát átvetíti olyanokra akiknek az egészhez semmi közük. Én tudtam, hogy mi az oka ennek az egésznek, mert Farkasfű elmondta, de aki nem olvasta vissza a teljes hétvégét az nem biztos, hogy tudta mi áll a háttérben.
Appeninn Holding Nyrt.