Portfolio:Az uniós pénzek felszabadítása és az intézményi környezet javulása támogatja Magyarország hitelminősítését a Scope Ratings jelentése szerint. A hitelminősítő BBB besorolással, pozitív kilátással értékeli az országot, miközben a magas államadósságot és a jelentős kamatterheket továbbra is komoly kockázatnak tartja. Idén 1,8, jövőre 2,2 százalékos gazdasági növekedéssel számol.
Miniszterelnök Úr: Ahogy a választások előtt vállaltuk, a 2027-es költségvetésben 500 milliárd forinttal növeljük az állami egészségügy finanszírozását.
Miniszterelnök Úr:Kizárjuk Mészáros Lőrinc cégét, a V-Hidat minden jelenleg zajló vasúti beszerzési eljárásból a közbeszerzési szabályok megsértése és a magyar állam megkárosítása miatt.
Élőben itt is lehet megtekinteni...én lehoztam a telot a garázsba kozben kereteket tisztogatok és hallgatom majd...kevertem is 1 adagot ...eliszogatom....
Miniszterelnök Úr:Nincs alku az orbáni oligarchákkal! Nem lehet büntetlenséget vásárolni bizonyos vagyonelemek visszaadásával. Az egyetlen opció a teljes ellopott közvagyon visszajuttatása. Ez enyhítő körülmény lehet a bíróságon.
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi