azért ez érdekes-mol-otp-hernádi-horvátország kiadatás-.orbán haverja--...csányi szintén szotyolázos 8-8% ot ment-két neres opus-4ig30-20% minuszba-megkérdezem én mi van itt? kettős mérce-tudatlanság-vagy befolyásolás külföldről vagy mi a lopikula?
Egy nappal a Fidesz veresége és a Tisza Párt választási győzelme után eltűnt az a rejtélyes weboldal, ami Radnai Márk, a Tisza alelnökének nevével jelent meg február 10-én.
Én végig hallgattam ,adtam neki egy esélyt , mert vége a kampánynak és ha a tényekre szorítkozik ami szépen meg volt írva neki , ki találta a gazdáival mit kell mondani , lehet még el is hiszem neki , de ez a folyamatos mocskolódás miatt az énszemembe csak egy polyáca marad . Mondjuk hernádinál ki bujt a szög a zsákból majd Ő átnézi a papírokat 🤣 meg az m1 -nél majd Ő bezárja amig megnem tisztítja stb 😁😁😁
ezt a hivatalt máshogy kéne nevezni -mert ez cirkuszos .szuverenitásvédelmi hivatal kb ilyen-szoval jobb lenne azért nem a fideszből épitkezni hanem találjanak ki már saját dolgot is.
Basszus hova lett kissinger 😁😁😁😁 azért a kis színesnél megremegtem ,nehogy kiderüljön Szijjártó ette meg a kacsákat 🤣🤣🤣🤣🤣 Orbán mindenről, mindenkiről is beszélt 😁 igaz ö csak Orbánról tud 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hu most belenéztem ebeď kozben...olyan musorok, reklamok vannak mintha tegnap nem tortént volna semmi..kiveve a hirado, azért az lekovette az eseményeket.
En neztem tagnap este az m1 valasztasi kozvetiteset. Hebeges habogas, igyekeztek rakoncentralni a fidesz egyeni gyoztes korzetekre. Minden toluk telhetot megtettek, hogy tompitsak az esest. Kivalo szakemberek!
Teljesen mindegy hogyan ízlelgeti Ork Ur, a kormanypart abba bukott bele amit kitalált ezzel a választási rendszerrel.Nem ertem mi abban a demokratikus hogy a M1 et nézve egy alvalosagot kozvetitek a népnek..stb..
Toka Club/Labanc/Laruska/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi