Kulcsszavakban: backtest, indikátorok, adatok, algoritmusok, programozás, matematika és persze a kapott eredmények…, valamint minden más, ami érdekli az erre járókat.
Neki az elején kelett volna a saját kiskirályait helyre tenni. Mészáros csak a jéghegy csúcsa. Lázár meg Simicska "emberei" egymást is ekézték, mentek minden cégért. Felosztották maguk közt az országot. . Ezt rendbe tenni, meg hogy újra kitermelődjön egy valódi piacképes nagyvállalkozói réteg, aki el is hiszi h bízhat a magántulajdon sérthetetlenségében......évtizedek. Apropó, nekem ez az oroszoktól lefoglalunk, mindenkitől mindent. Hmmm ez nem kóser! Ha ezt meg lehet tenni, hol is van a magantulajdon biztonsága?!
Minekutána már én is kezdem feladni a reményt, valószínűleg igazad lesz. :) Mivel nálam fáziskésés van az érzelmi hangulatban, amikor beletörődök valamibe, akkor szokott a trendforduló jönni. Tudod mi a furcsa? Annyira eltorzult orbán arca, mintha önmaga groteszk karikatúrája lenne.
Ezt értem, ám szerintem az, hogy megjelenik benne a félelem, nem jelenti azt, hogy nem sikerrel próbálja meg az újabb ellenséget kijelölni. Sokáig el lehet így lavirozni.
Egyébként most érzem úgy hogy van esély egy új politikai formáció létrejöttére. Az őszre kibontakozó gazdasági-társadalmi válság ki fogja termelni az új vezető politikai csoportot...
Ezen már túl vagyunk. Ez volt 2010-ben a fülkeforradalom. A mai beszédből árad a félelem. ,,A kétharmados kormányt nem lehet feldönteni." Dehogyis nem és Orbán érzi, hogy olyan irányba változik a világ, amikor rendszerek fognak bukni... A veszett kutya a belemar abba a kézbe is ami enni ad neki. Ma már nem a külső ellenséggel van elfoglalva, nem is azok magyarországi spionjaival, hanem ,,narkósokkal". Ugye így nevezte a budapesti tüntetőket. A rendszer most a belső ,,ellenség" felé fog fordulni és ez meg fogja buktatni, mert az eddigi kegyeltjeit szemelte ki magának. Orbán úgy gondolja, hogy levághat egy szeletet a saját politikai táborából és azt beállíthatja új ellenségnek...kötve hiszem, hogy ez sikerülni fog...
Én most nagyon zavartnak látom. Ha ez alapján kéne jósolnom, akkor nem adnék neki még 20 évet...szerintem nagyon ingoványos talajra tévedt az utóbbi hónapokban...
2 oreg mandulam is volt, nagson szereti ezt a videket. Pilis del. Egsiket ez lentebb utalt franya, nem ismert betegseg kartevo egy nyaron kivitte. A masik meg megvan.
Nekem van 2 sor mandulám dél zalában.A szárazságot jól türi,természetes kártevöje nincs(vagy nem nagyon van) egy kicsit meszezni kell a talajt tavasszal aztán ennyi.
Koszi, lila akacom van a kerten, rozsam vagy 30 to. Mindenbol van ami gyermekkorom emlekeiben van. Tulipan gyongyvirag levendula rozmaring barsonyvirag minden. Most a lombos fakon agyalok h a meglevo gyepbol ligetet csinaljak. Egyebkent a helyi forradalomhoz: par napja keszulve erre feltoltottem a ciszternat. Tehat locsolok de most nem kozhalozatrol.
Backtest és ami mögötte van