Az a köze, hogy itt most az a félelem, hogy Verest is viszik és emiatt az Akko is borul. De látjuk, hogy Jellineket is vitték de az App sem borult. Ennyi a logika. :)
Nem csak elhangzott de bent van...72 oran belul(tegnaphoz) a biro dont hogy elrendeli e az elozetee letartoztatást...amugy pikanteriaja a dolognak hogy a kozponti fougyeszség intezkedett nem az NNI.....ezt csak az magyarázza hogy olyan dolog is felmerulhetett ami az ö hatáskörük.
Kivétel természetesen a vaterlós app.Igaz 72 orábol kb már 20 lejárt addig, szóval kb max 52 ora mulva kiderul mi lesz ott....hát az hétvége🙄....most Ön idefészkelte be magát látom, ez rendben is van, de ne kecskézzen ha kérhetem.Legalább ha nem is kedveli személyemet azért kellő tisztelettel viselkedjen.Amugy remélem Dani otthonában várhatja a fejleményeket és Ön is tovább viheti a "kis vaterlo" eszményképét s azután már jöhet a nagy vaterlo.Ja, az Akko-nak is van vaterlója mint ahogy öntől megtudhattuk régebben.Üdvözlettel:Toka Úr
Volt, hogy spekára vettem, de aztán eladtam. Most hosszabb távra vettem és az az aggodalom, ami itt sokakban megvan, bennem nincs. És nem Toka Úr szárnyasozása miatt. A Jellinek story jól mutatja, hogy az NVVH mekkora kb. kockázat. Az Appeninn sem bukott be 400Ft-ig, pedig ott még a "vezetőszár" szó is elhangzott. :)
Amikor akvirálsz a piacról, akkor nem a jelen áron veszed, pláne nem egy prosoeráló üzlet esetében. A kapitalizáció meg végképp félrevezető, mert azt mutatja, hogy piac mit mond most a részvény értékére, azaz a céged értékére. Valójában jön majd egy 2026-os jelentés tavasszal és abban látod, hogy valóban hol tart a céged. Aztán tudsz számolni majd EPS-t, P/E, meg minden varázslatos számot. Ebben a papírban jelenleg csak kicsik kereskednek.
Nekem az a bajom ezzel, hogy a NEO-t kb. 20 milliárdért vásárolták meg...5 éve kb...ha akkor tényéeg ért annyit, akkor most a kapitalizáció miért kevesebb??? Egy komplett cégnek szőröstől NEO-stól...felmerül a hűtlen kezelés Veres részéről, 20milliárdért eladott, pár évvel később meg 10 milliáérdért többségi irányítást szerzett...ráadásul beletette az ingatlanját is ebbe a holdingba...nem kevés pénzért...
Ha intézményi befektető alatt ETF vagy befektetési alapot értesz, akkor nincs és nem is volt. De ha intézményi, akkor ez félrevezető, mert olyan meg mos is van, hiszen nem magánkézben van az összes részvény.
Itt sosem volt fényes jövőkép. Ez csak Toka fejében született meg, szárnyasnak, persze tanácsadója Labanc jóvoltából! A sok felrántás az esésekből, csak ártott és belerángatta a mit sem sejtő kisbüfiket! Szárnyas.. ja..! Nincs olyan szárnyas, ami fent maradna, mind leszál. Még a fára, tetőre felmászott kecske is visszatér a földre, sőt pincébe is... 😫
Akko fórum