"Az igazgatótanács szeretné kihasználni az AKKO tőzsdei jelenlétéből fakadó előnyöket és finanszírozási lehetőségeket, kiemelt figyelmet fordítva a részvényesi értékteremtésre." - ez már a kiemelt figyelem, János?
Tökéletes ahogy látod! 2-3 év? Azon már túl vagyok! De a további 2-3 évben már nem hiszek! Gyűjtemény lett, ami senkinek nem kell, kincs, amit csak én nézegetek de igazán szégyellem a világ előtt! Csak annyit! Nem miattam nem megy az árfolyam! Köszönöm!
2-3 hét múlva kb, ha még megvan, megveszem a 160k-t - legyünk túl rajta, mert ez így nem jó senkinek
jelentkezem, ha megvan rá a pénzem és írok - a legjobb eladói áron fogom megvenni, ha az 230-235 között lesz
jó spekit Neked
ui: soha többé ne vegyél olyan mennyiségű papírt semmiből, amit nem tudsz 1 nap alatt eladni, kivéve, ha az oda befektetett pénzre nincs szükséged és meg tudod várni a forgalmas napokat, amire lehet, hogy 2-3 évet kell várnod - kitartás
Lakhatási programok is indulnak, ennek keretében kollégiumi férőhelyek és bérlakások is épülnek. Ezek célpontja elsősorban Budapest, Debrecen és Győr vidéke, ahol van népességnövekedés. A fővároson belül Vitézy külön kiemelte a Diákváros és a Rákosrendezői projektet. A támogatásintenzitás 20%-os lesz, így a remények szerint a magántőkével együtt 3-5 milliárd euró mozdul meg.
Akko fórum