a NEO vezetője 2027/2028-ra közel ugyanakkora bevételt vár az ingatlanfejlesztésből, mint az üzemeltetésből - 2024-ben 37Mrd Ft volt az üzemeltetésből származó bevétel - ebből lehet számolgatni, hogy mekkora cégről lehet szó itt a jövőben (mekkorára nőhet az AKKO, mint tulajdonos)
AKKO jelenlegi kapitalizációja a BÉT-en: kb 17Mrd Ft
Sziasztok! Ha egyszer elkezdődik valamiféle kommunikáció
Akko-Neo-Wing párhuzamba meddig mehet a részvény, mi lehet a célár? Pl a
cégek eredményeit figyelembe véve.... vagy maga az összefonódás
ténye...
Elírta Toka úr, nem pénztermelő, hanem pénztemető lett az Akko. Igaz a Wing meg a NEO szárnyal. Nézzen csak utána erően hajaz a dolog az Ottone Polaris párhuzamra.
Majd a Toka clubba is írjon, kicsit lelkiiismeretfurdalásom van, hogy a masik topikbol kitettem, azt hittem Ön is egy ujabb troll...megbántam.Toka clubba nyugodtan jöjjön ha van kedve.
Az elso mondatokat megertem Zsepi, én is gyorsabban vártam a történéseket, de befog kovetkezni ne aggódjon.Az utolsó mondata az nem helyénvaló, ez egy nagyon jo pénztermelő dolog....de ezt Ön is tudja.
Figyelem Toka úr változatlanul a másik topikot, ott minden rózsaszín . Csak itt nálunk a szürke valóság dominál. Vagyis amióta a Wing betette a lábát, azóta Ottone fílingem van.
Figyelem Toka úr változatlanul a másik topikot, ott minden rózsaszín . Csak itt nálunk a szürke valóság dominál. Vagyis amióta a Wing betette a lábát, azóta Ottone fílingem van.
Nincs hir semmi 3 napja.Vége a promonak.Most lesz érdekes.2 gazdasági lapban is fizettek.A masik Akko topikban ha van vmi hír berakom mindig, igen jo figyelo vagyok.Legyen pozitiv.
Akko fórum