na, megvártam amcsikat, nem lett baj , majd meglátjuk ünnepek után, mi lesz fogalmam sincs pomperj szerint nem lesz baj opusban nekem úgy tűnik, igen de jobban örülnék, ha az ő meglátása jönne be
egyszerűen nem értem ezeket az MNB-seket harsogják, ORDÍTJÁK, hogy januárban még magasabb infla lesz, mintha őrjöngve drukkolnának ezeknek a szemét multiknak, akik már olyan vérszemet kaptak, hogy 100-110%-ot emelnek kajában és egyebekben itt egy példa : négyrétegű papírzsebkendő 10 csomagos tavaly 237, most 575 ez 120%-os emelés
majd szilveszterre jön a feketeleves? gyerekek, az egész váci út töltöttkáposzta illatban fetreng:) kivétel vagyok, mert a gyerekek paradicsomos húsgombócot kértek és csirkelevest kész a fordított almatorta is, annyit változtattam, hogy fahéjat is tettem bele, nekem az almatorta fahéj nélkül elképzelhetetlen https://www.nosalty.hu/recept/tarte-tatin
nem, az egy megható hülyeség volt, mert akkor jutott eszembe, hogy még ki kell mosnom a ruhámat, amit holnap veszek fel:) itt az "igazi" : gorgonzola folyóban gondola benne ül a Mandola a kezében mandolinja, fáj a szíve, ez a titka . :)
nem, az egy megható hülyeség volt, mert akkor jutott eszembe, hogy még ki kell mosnom a ruhámat, amit holnap veszek fel:) itt az "igazi" : gorgonzola folyóban gondola benne ül a Mandola a kezében mandolinja, fáj a szíve, ez a titka . :)
senior, előrehozom a köszöntődet, mert holnap szerintem nem leszek a köszöntő: "senior, senior, senior, trallalla, trallala, trallala, éld meg jól az ünnepeket
leves