Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Oké! Ez Így van! De itt meddíg lehet ezt még húzni? Senki sem tudja. Még pár év gyorsan elmegy.Az összes prognózis holtvágányra futott! Kiváncsi vagyok a jelentésre is. De gondolom gyenge lesz mint a harmat. A változatosság kedvéért.
4IG megy vissza 2000 Ft alá bőven, ha ugyanaz lesz a séma mint az Opusnál. Jászai-Fekete páros ezt eljátszottak az Opusban, főleg úgy, hogy 4IG-ben 225 ft a BVPS, EPS pedig - 62 ft. Meglátjuk, minden is lehetséges......
A 4IG-ben folyamatosan volt napi szinten 3-4 rendkivüli tájékoztatás.Ment a felduma ész nélkül.Azóta felezett.Itt nem a felduma ment,hanem inkább a leduma az utóbbi hónapokban.A 65 ft-os vezetői eladás is ( jelentéktelen tétellel) gondolom azért volt,hogy a befektető bizalmat erősítse.
Figyelj már ide! 8 éve tartogatom ezt a szuper papírt! Sőtt bővítettem is már! De kurvára televan a fasom már ezekkel! Még tartani sem tudja magát az árfolyam! Mindíg van egy lejjebb! Aztán megint lejjebb! De lehet félre címezted a mondókádat! Ja és a pénzünk szarrá inflálódott eme rövidke idő alatt!
Nem volt elég 7 év arra hogy kitárazzanak!? Még ezt fogod írni 2 év múlva is 18 forintnál, ha még egyáltalán itt lesz ez a szar a tőzsdén!! Hidd el te valaki vagy akárki, neked is meg fog remegni a kezed azon a szinten 😃 Nem értem mire ez a nagy arc, hisz óriási bukóban vagy te is, csak próbálod megmagyarázni a szart, de attól még nem változik arannyá!!!
Nem egyszer leírtam hogy arra játszanak hogy kitárazzanak, hogy kitárazzák az olyan fickókat mint te, akiknek remeg a kezük és öt forintos nyerőben már dobják a papírt!
Te mit keresel itt! Már megint kibickedsz? Dobjak egy 💯-ast a piros lámpánál, csak mondd melyiknél árulod az újságot! Csóró vagy öcsi! Felesleges itt kárörvendened!
Én már nem akarok olcsón venni! Arra már nagyon sok lehetőség volt! Mondjuk megszámlálhatatlan. Drágán szeretnék már eladni! Úgy érzem vettem már eleget! Ezek 2028-ra osztalékot igérgettek. Az már nem rossz!😉
Aki látja, hogy mennyi sem lesz, az miért van itt? Az ember nyilván nem önkínzásra teremtetett :) ha meg nincs db, unalmas kommentek... csak akkor lenne értelme ha venni, de olcsóbban a jelige...hmmm
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.