Topiknyitó: Pluto13 2019. 03. 19. 10:43

Delta Nyrt  

Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bigkt vasárnap, 13:39
Előzmény: törölt hozzászólás
Na figyelj kisgyerek! Ha Pluto ezt megendegi a topikjában, az sok midnent elárul a társasagról!
Állok elébe! Hol és mikor?
Anyádnak húzd a fejére a sajátod inkább...
Bigkt vasárnap, 13:37
Előzmény: #116357  Pluto13
Te kifizeted azoknak a bukóját, akik a ti hatásotokra belevettek másfél éve 90 felett,vagy most 80 felett?
Na ugye...
wilan23 vasárnap, 12:49
Törölt hozzászólás
Pluto13
Pluto13 vasárnap, 12:01
Előzmény: #116355  Bigkt
Te miről beszélsz?A 4-ig eddig veszteséges volt,mégis ötszörözött az árfolyama.Itt legalább van nyereség.
Tavaly volt 1.8mrd eredménye a cégnek!Keresed a kákán a csomót.Folytasd pls a lufiban,mert itt nem igazán vagy népszerű.Itt senki nem tudja,hova fog kifutni ez a buli.Itt mindenki a saját pénzét és a bőrét viszi a vásárra.Feel is meg akart menteni minket 7 éve 40 forinton a csődtől,utána volt 188 is!
Ha mégis tévedsz,kifizeted azoknak az embereknek az elveszített nyerőjét,akik a beírásod miatt nem vesznek bele,vagy estleg eladják?Én soha senkinek nem adtam befektetési tanácsot.Ne szólj szád....
Bigkt vasárnap, 11:58
Előzmény: #116354  Zille
Na látod, le szoktad kereskedni a hullámokat, nem tartod hosszú távra, amint felmegy, eladod, mert nem latszbenne hosszú távon semmit.
Nem, nem akarom feltétlenül visszavenni. Szerintem a reális ára 60-65 körül van.
Ha az alá megy, akkor fogok venni, ha nincs jobb ötletem, nem nagy tételben. Ahogy előzőleg is vettem több hónapon keresztül ahogy ment lefelé, írtam is, 58-nál kezdtem, 48-ig vettem, kb 8 alkalommal. 
Az elmúlt évek grafikonját megnézve mindig felrántják pár havonta, akkor elég kifizetődő benne lenni.
Akik most 50 alatt vettek, 80-85 felett adtak, szép pénzt kerestek, akik ott vettek, mert 100 feletti árat vízionáltak, azok buktak nem keveset, és/vagy beragadtak pár hónapra. Mint akik másfél éve 95 felett vettek, azok még most sem tudtak nullában sem kiszállni, miközben egy otp-vel is duplázni tudtak volna. 
Lényegtelen. Mindenki azt csinál, amit akar.
Sok sikert neked is!
Bigkt vasárnap, 11:50
Előzmény: #116352  Pluto13
Ismét nulla választ sikerült adnod a kérdésekre. 
Mekkora volt a növekedés az elmúlt 4 évben bevételben, nyereségben?
Ezt áruld el, csak hogy tényszerűek maradjunk. 
Ha valaki tényeket ír, azt megfenyegeted, hogy kitiltod?
Gratulálok!
Igazi, profi befektető vagy.
Amit írtam, abból ha 1 mondatot is ki tudsz emelni, ami nem igaz, meg tudod cáfolni, emelem kalapom.
A többi kamu  felbeszélés, mert drágábban akarsz kiszállni. Nincs ebbe semmi, lehet nagyokat álmodni is.
Sok sikert!
Zille vasárnap, 11:50
Előzmény: #116350  Bigkt
Mutasd már meg kérlek,hogy mikor beszéltem fel ezt a részvényt?A céláram meg az én dolgom.Le szoktam kereskedni én is a hullámokat,de nem csak akkor jelenek meg, amkor vissza akarom venni a magasabban eladottakat.Nem nagyon láttalak még ideírni eddig.Mi ez a nagy aktívitás?
Bigkt vasárnap, 11:44
Előzmény: #116351  wilan23
Minden topikba ezt írod?
Ilyen az, ha valakinek nincs értelmes gondolata, nincsenek érvei 😀
Pluto13
Pluto13 vasárnap, 11:43
Előzmény: #116346  Bigkt
!Te a 4ig-t isteníted 26ft-os Eps-re,1500 mrd kapitalizációra,bőven 1000milliárd ft feletti adósságállományra?Ott az eredmény alátámasztja az árfolyamot?A pénzügyi mutatókat nézve itt sokkal jobba helyzet.Antal Kadosa miért van újra itt 10m db részvénnyel?A Dgh-nak miért csak 100m részvénye van a 383m darabból?Részvénykönyvet néztél már?Miért konzorcium vezetőként nyernek?
Zárjuk le légy szíves ez a beszélgetést.
Ha nem megy,szívesen segítek benne.
wilan23
wilan23 vasárnap, 11:16
Még ennyi kamu huszárt mint a mi itt van!!😂🤣
Bigkt vasárnap, 11:15
Előzmény: #116347  Zille
Ebben semmi köpködés nincs, ezek tények. Az, hogy te kimaradtál a 4ig emelkedésből, vagy a Rábából, vagy a Wabiból pl, az a te problémád. 
Ha szerinted nem a tényeket írtam, akkor cáfold meg bátran. 
Szóval, az elmúlt mondjuk 4 évben itt mekkorát nőtt a bevétel?
Mekkorát nőtt a haszon?
Milyen akvizíció vagy projekt volt, ami pénzt hozott?
Ha ezekre a kérdésekre tudsz értelmes választ adni, ami egy jó cég képét mutatja, azonnal elnézést fogok kérni, és holnap bármennyi lesz az aktuális ára, venni is fogok belőle. 
Az pedig, hogy Pluto szerint én azért írom a tényeket, mert olcsóbban akarok venni, azért sem igaz, mert ha nem lesz olcsóbb, veszek mást, nem vagyok szerelmes a deltába...
Ha én a szavaival élve "szarok a részvényesekre ", és olcsóbban akarok venni, akkor ez ugyanúgy igaz a tények nélküli felbeszélőkre, azzal a különbséggel, hogy ti,ők drágábban akarnak eladni. 
Tedd a szívedre a kezed, és gondold meg, hogy az imádott deltában mi az álomárad, amennyiért kiszállnál. 90? 100? 120?
Ameddig nem lesz annyi, addig felbeszélni fogod.
Amikor elérte, eladod, azért fogod eladni, mert szerinted az volt a teteje. Ha azt gondolnád, hogy 200 lesz a teteje, akkor ott adnád csak el.
Bigkt vasárnap, 11:04
Előzmény: #116348  Tiborcfiam
Ne zavarjon az az apróság, hogy minden hírből, amire megindult az elmúlt években, nem lett semennyi bevétele a cégnek. Ez normális szerinted?
Pont ugyanúgy megy, mint a Nutex. Pár havonta érkezik egy hír (akvizíció, osztalék,stb), az árfolyam megugrik, és nem lesz belőle semmi. Viszont ugyanígy lehet vele pénzt keresni. 
Tiborcfiam
Tiborcfiam vasárnap, 11:00
Előzmény: #116343  Bigkt
Ne zavarjon az az egy apróság, hogy nem a delta nem jut bevételhez ezekből a megnyert közbeszerzésekből, hanem a kiíró állam nem jut MÉG a tervezett forrásokhoz ezeknek a közbeszerzéseknek a finanszírozásához az eus pénzek csúszása miatt! 
De azt talán 2025 végén nem nagyon lehet megkérdőjelezni , hogy IT fejlesztések az állam részéről nyilván nem elmaradnak hanem csak csúsznak. Vagy ilyen forrásból vagy másból.
Zille vasárnap, 10:26
Előzmény: #116346  Bigkt
Nem unod még a Delta köpködését?Ha ennyire jó a túlfújt 4-ig,akkor azt vegyed,ne ezt.Egyébként Pluto jól mondta,a lufi a te topikod,ott még népszerú is lennél:)
Bigkt vasárnap, 10:20
Előzmény: #116345  Pluto13
Amit itt leírtam, annak egyik mondatát sem tudod cáfolni. Se az évek óta tartó koreográfiát, se azt, az elmúlt években aláírt szerződésekből nem lett pénz. 
Ha már mindenképp hasonlítani akarod a 4ig-hez (teljesen értelmetlen), akkor nézd meg, hogy az elmúlt 3-4 évben az mekkorát nőtt, milyen pályán van, mennyit nőtt az éves bevétele, a kötelezettségei hogy fogynak közben mégis, milyen és mekkora akvizíciók voltak benne...
..és akkor nézzük a deltát, mekkorát növekedett??
A közbeszerzéseket leszámítva mekkora bevétele volt piaci alapon?
Az eredménye mennyit változott az elmúlt években?
Tudom, válaszod nem lesz egyik kérdésre se...
Többféle részvényem van, igen. Nagyobb részben 4ig, igen, mert jelenleg messze abban van a legnagyobb potenciál szerintem is, és sokak szerint is.
Az, hogy te kimaradtál belőle, nem az én problémám. 
Az is igaz, hogy szoktam venni sokféle részvényt, mert én is azért vagyok itt, hogy pénzt keressek.
Ezért szoktam venni deltát is, amikor úgy érzem. 
A mostani körben a legdrágább vételem 59 Ft volt, a legolcsóbb 48, az átlagom 53 Ft volt. Nem volt sok, nagyjából 100ezer db. 78-82 között ki is szálltam belőle, szép nyereséggel. 
De! Nem azért vettem, mert istenítek egy garázscéget, hanem azért,mert évek óta lehet vele így keresni. 
Részemről lezártnak tekintem a beszélgetést, nincs több hozzáfűzni valóm. 
Sok sikert, sok nyerőt!
Lehet, hogy hétvégére újra részvényes leszek...
Pluto13
Pluto13 vasárnap, 00:13
Előzmény: #116343  Bigkt
Szerinted a 4-ig hányszorosan van túlárazva?Itt lebeszélsz,ott meg énekelsz🤣
Szarsz te magasról az itteni részvényesekre,a célod nem más mint,hogy vehessél minél olcsóbban..
Szerintem a lufi a te fórumod!
A felbeszélést meg nem én csinàlom,hanem ti odaát!
Pluto13
Pluto13 vasárnap, 00:05
Előzmény: #116342  Tiborcfiam
Mi maradjunk urak. Van egy szint, ami alá nem szabad süllyedni. Ők megtették. De a hét után, aki idejön trollkodni, az repülni fog.
Bigkt 2025. 11. 29. 23:55
Előzmény: #116332  Pluto13
Fáj az igazság? Nem vagyok troll, mellékesen, azt is írtam többször, hogy a deltával sokat lehet keresni évek óta, és nekem is van rendszeresen. Elnézést, hogy a telefon átírta a deltát délutánra, ez legyen a legnagyobb problémád. 
Legalább 3 alkalommal megkérdeztem tőled, hogy az elmúlt években aláírt keretszerződésekből mennyi bevétele lett a deltának? Egyetlen alkalommal sem tudtál rá válaszolni, csak annyit, hogy "a tőzsde a jövőt árazza"... 
Az elmúlt 3-4 évben a jövő 2025 volt...hol a pénz? Hol a bevétel az akkori keretszerződésekből?
Nincs válasz, nincs semmi racionalitás, csak a felbeszélés, hogy hátha pár szerencsétlent még be tudtok ültetni, ahogy a héten tettétek, hogy "ma 95-ön zárunk, holnap 100 felett", és hasonlók...
Akik 80-85 felett vettek, nagyon boldogok lehetnek. 
Megismétlem nem vagyok troll...
Egy dologban igazad van, nem a beírások miatt esett, esik az árfolyam évek óta, hanem azért, mert a cég egy nulla kb, speka papír. Hír, felrántás 1-3 nap, utána hónapokig csorgás. Évek óta ez a koreográfia, normális befektető nem nyúl hozzá, csak olyan, aki követi a forgatókönyvet, próbál menni a hullámmal, és ezáltal pénzt keresni.
Köszönöm, hogy idéztél, ott is leírtam ugyanezt. 
Térjünk rá vissza egy hét múlva, vagy 1 hónap múlva, hogy milyen jól teljesít a "sztárpapír".
Egy utolsó mondat...árfolyam felbeszélő trollok nagyobb kárt okoznak, főleg a kezdőknek, mint azok, akik a tényeket írják le...
Ha nem hiszed, tegyél fel egy körkérdést, hogy ezen héten hány ember vásárolt be, és van 20-30% bukóban ...
Tiborcfiam
Tiborcfiam 2025. 11. 29. 23:31
Előzmény: #116340  Pluto13
Ja és szét szedik szegény signált mert merészelt pár ártatlan szakmai megjegyzést tenni a jelentés számairól. A legszebb amikor leírják hogy milyen szánalmas és mocskos dolog úgy beírni egy topicba hogy nincs is olyan részvényed, majd utána gátlás nélkül jönnek ide papír nélkül beokádni valamit, mint amúgy kedd óta folyamat teszik. Felfoghatatlan amit művelnek. Nekem is van egy kicsi 4ig csomagom, de eszembe nincs egy sort is odaböfögni, olyan visszataszító társaság.
Batman
Batman 2025. 11. 29. 23:28
Előzmény: #116340  Pluto13
Remèlem vègre felteszik az í-re a pontot :)

Topik gazda

Pluto13
Pluto13
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek