Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Én most csupán az 5 év relációjában említettem ezt, h akkor érdekes módon bármi áron csak egy irány volt lefelé 5 évig, most felfelé viszont nagyon nem ez van, legalább most felfelé is ezt csinálnák h csak egy irány van, így értettem.
Jópofa vagy de ez nem a Vöröskereszt, ez a tőzsde, itt mindenki pénzt akar keresni és soha senki nem fog azért csinálni bármit is, hogy kisbüfik zsebébe karitatív módon pénzt tegyen. :)))) Mi kicsik egyet tehetünk, próbálunk a farvizen utazni és a morzsákból egy kis pénzt keresni.
A cég mögöttiek csinálják a forgalmat is, nem mi, igen így értettem én is, írnak 5-kor egy közleményt h mi volt, de az egész végig van beszélve a háttérbe h mi lesz, legyen, ha akarnák csinálhatnának egy olyan forgalmat, ami bárhová elvihetné, limit sincs. De én azt látom h ugyanazt csinálják amit 5 évig csak most emelkedésben, vagyis basszunk ki a kicsikkel ott és akkor amikor csak tudunk, ha nem így lenne csináltak volna már egy 200-300 közötti árfolyamot, nem itt menne a tökölődés 100 alatt ilyen 5 év után, legalább valamit visszaadnának végre, abból amit elvettek ők ugyis gennyesre keresték, keresik magukat az egészen 2019 óta.
Delta Szekta
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.