Topiknyitó: Portfolio 2018. 12. 29. 09:09

Uniós milliárdokból újíthatja meg a magyar légiforgalmi irányítást a HungaroControl  

Ugrás a cikkhez
Történetének legnagyobb uniós támogatását nyerte el a HungaroControl - 3,5 milliárd forintból valósulhatnak meg újabb fejlesztések. Európai szinten is komoly figyelem és elismerés övezi a társaság innovációs tevékenységét, az
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shagrath 2018. 12. 29. 09:17
Előzmény: #2  mro
#3
Mennyire kell valakinek elvetemultnek lennie hogy mindenrol oreg viktor barat es lorinc jusson eszedbe? De ha mar itt tartunk mindenki atsiklik azon aprobb 2006-ban tortent fejlemenyek mellett es persze oreg fleto kivalo teljesitmenye mellet, ami immar meghatarozta a kovetkezo 20 evet.
mro 2018. 12. 29. 09:09
Előzmény: #1  portfolio
#2
A légiforgalom irányítása az egyike a kevés munkahelyeknek Magyarországon, ahol nyugati szintű fizetést lehet kapni (és kicsit magasabb képzettség kell hozzá, mint mondjuk hogy Felcsúton legyen gázszerelő valaki). Nem csoda, hogy így relatíve jobbak vagyunk innovációban ezen a területen, hiszen Nyugaton rengeteg egyéb pálya közül válogathatnak a jó fejű emberek. Esetleg érdemes lenne cikket írni azokról a munkakörökről, amelyekkel a fiatalság sokra viheti, és nem kell hozzá, hogy Orbán Viktor veje legyen valaki. Nyilván a légiirányítás egy korlátos felvelvőképességű terület, de ott van az informatika, az SSC-k igényesebbjei (pl. Morgan Stanley), a távközlésben dolgozó vezetők fizetései, dohány- és alkoholkereskedelemben központi irodában dolgozók stb.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek