Azt gondolom teljesen más a kockázatkezelésed és valszeg a tőkéd is... te egyértelműen spekulálsz, halvány, részinformációk alapján... nálam ez másképpen működik.
Ezt nem tudom megítélni, de nem is veszek fel pozíciót a "nagy reménységek" szegmensben, mert nem az én világom. Ez vagy bejön vagy nem. Akik vettek, azok bíznak benne.
Sajnálom, de most alma épp belelovalja magát szerintem, aztán panaszkodik, hogy senki nem figyelmeztette a negatív lehetőségekre. Én megtettem. És tartom. A papírokat. :)))
az a baj hog metálelvtás nem vett konzumot ,csak a hülyék konzumos. gyurcsi. meg hathor .,20 ft on, és még kevesek,aztán mikor mészaros jött na akkor lett nagy pofája mindenkinek,2ft-és 15 ön csak a hülyék és bolondok vettek,a többi ,gyáva nem hát ennyit erröl aztán ugyanaz lesz mint konzumnál ?500 nál jönnek emberek ,és hu mekkora papper ez az est ,ja hát orbán a tulaj,ja hát akkor már bátrak vagyunk ha orbán a tulaj meg hát mészáros,érdekes jászai nem volt elég ,pedig az is miléliárdos volt ,és ö volt a föstroman
Nincs rá határidő. Egyáltalán nem is köteles nagybefektetőt keríteni BCS. Többek félelme, hogy nem lesz befektető. Ez van. (VSZ a standard se biztos júliusban, hisz őszre várjuk az új részvényeket..)
pontosan annyit vettek stromanok amennyit kiadtak nekik hogy vegyenek,és amugy konzumnál gyanusan sokat vettek 40-60 között valakik,itt már begyüjtötték a stromanok és rajta ülnek,nem fogják kiteriteni a négy ászt elhiheti.
Koszi Zsoltee! A "nagy" befekteto bejelentesere van hatarido? Kerestem a neten, de nem talaltam erre vnarkozo infot. Tehat akar a standardig is elhuzhatjak?
A korábbi hitelezők kapják 78 Filléren a papírokat, de 31Ft-nál vannak nullán a korábbi követeléseiket figyelembe véve. Ezért a nagybüfi távolról se Forintokért tudja átvenni tőlük, de mint említettem elképzelhető, hogy strómanokon keresztül már gyűjtötték egy ideje a piacról is, a spekák meg ráugrottak, mert látszott, hogy valaki gyűjti.
Most felszopás van, ami - ha belép tényleg a "nagy" befektető - aktusba mehet át. Akkor jön a kérdés, hogy mennyit is ér a cég (mint az ML papíroknál, ahol kezdetben ugye többszörösen túlárazott volt, majd idővel jöttek a fundás konkrétumok). Megvan a kockázat, hogy van nagybüfi, van konkrét funda is, de messze nem ér annyit, mint amennyire árazzák az árfolyamban. Ha pedig nem lesz nagybüfi, akkor szintén csalódás lesz.
Est Média