Topiknyitó: Portfolio 2015. 02. 05. 19:33

Itt az IKEA válasza a vasárnapi boltbezárásra  

Ugrás a cikkhez
Az IKEA március 16-tól egy órával tovább, hétfőtől szombatig reggel 9-től este 10-ig tart nyitva, hogy mérsékelje a vasárnapi pihenőnap bevezetése miatti forgalomkiesését. A bútoráruházlánc, amely a tavaly augusztus végéig tartó pénzügyi évben 1,6...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=209853
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2015. 02. 06. 12:50
Előzmény: #27  maxwax
nem az éjjel-nappali hentesre gondoltam, mert nem is kell éjjel nappal bolt, hogy nyitva legyen....
Törölt felhasználó 2015. 02. 06. 12:48
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
a dolgozóval és a vevővel elsősorban a példában szereplő tesconak kell foglalkozni, mert abból él az idióta....utána persze jön a kormány védelmi intézkedése, ha szükséges, de hát ki gondolt arra, hogy a nyugati barátaink ellen törvényeket kell hozni, mert ők semmit nem tartanának be velünk szemben
-bubu-
-bubu- 2015. 02. 06. 12:43
Előzmény: #36  BudFox
én kérek elnézést a nevedben a vidékiektől :)

BudFox
BudFox 2015. 02. 06. 12:43
Előzmény: #35  -bubu-
na...a kajálda volt az egyedüli értelmes dolog a boltban :D ...meg felmarkoltam a raktárban egy marék IKEA -s reklám ceruzát...jó lesz a kávéházba jegyzetelni..stb..._:))

ettünk olcsón Hot-dog -ot, meg csavart fagyit :D

közbe lecsekkoltam mint szakmabeli hogy milyen lágyfagylalt géppel, és alapanyaggal dolgoznak :D
BudFox
BudFox 2015. 02. 06. 12:40
Előzmény: #34  exmnbs1
értem, értem persze...mintha rémlene hogy voltak a Budaörs -iben ilyen vékonyka kis "sikátor" -ok amiken keresztül lehetett vágni :D

de nem találtuk az átjárókat...vagy ahová egyből el akartunk jutni.....tényleg már mi is kezdtünk bedilizni kicsit, mint abban a youtube -os reklám-paródiában :D

mi vidékiek vagyunk nem szoktunk ám hozzá ezekhez a labirintusokhoz :D
-bubu-
-bubu- 2015. 02. 06. 12:36
Előzmény: #33  BudFox
butaság, hogy végig kellene menni , vannak átjárók ahol le lehet vágni a nem kivánt területeket ,

persze ha csak egyszer volttál eddig életedben akkor ezt nem tudhattad .

egyél egy jó adag svéd húsgolyót hasábbal és mindjárt jobban érzed majd magad :)

exmnbs1 2015. 02. 06. 12:35
Előzmény: #33  BudFox
akkor legközelebb tekintsd meg a térképet az átjáró részeken
simán le lehet vágni a kanyarokat ha kell
BudFox
BudFox 2015. 02. 06. 12:33
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Igen, ez ilyen marketing trükk az IKEA -nál hogy végig kell menned az egész bolton..megnézve az összes portékát, végigmenni előtte, hátha abból is veszel valamit amit addig nem is akartál...

mindez érthető....csak én meg nem szeretem ha így "megvezetnek", inkább bosszúból nem is megyek IKEA -ba.

...egyébként a legközelebbi úgyis a Bécsi Shopping City -ben van... Budaörsi -be csak egyszer voltam.

Megyek inkább az XXL Lutz, vagy a KIKA -ba, esetleg a Möbelix, meg a Praktiker -be....van alternatíva
BudFox
BudFox 2015. 02. 06. 12:05
Előzmény: #19  Törölt felhasználó
Helló Alain

meg szabad tudni hogy milyen fajta üzleted van ? mivel foglalkozol ?

egy csónakban evezünk...
exmnbs1 2015. 02. 06. 09:10
Előzmény: #30  Törölt felhasználó
a hírlapárús bungiban klassz lehet télen, mindig a kipufogó gázt szívni, wc-re sem járva

igazi dolgozó védő hely
Törölt felhasználó 2015. 02. 06. 09:00
Előzmény: #24  Törölt felhasználó
"hidd el, hogy egy akár 6 nm-es hírlapárus bungi profibb és bővebb kiszolgálást biztosított mindig ,mint egy nagyvonalú, semmivel nem törődő ( dolgozóval és vevővel sem !!!) 10 K nm-es tesco"

Az, hogy agyi kapacitásból csak többszörös felkiáltójelek használatára futja, de gondolkozni, azt nem.
A dolgozók jogait, a vásárlók érdekeit a mindenkori kormánynak a feladata védeni, arra törvényeket alkotni, és a törvénytelenséget megfelelően szankcionálni.
Például: a dolgozók védelmében és ha valóban jót akart volna, a hétvégi munkavégzésért 100%-os órabért és +1 nap szabadságot írt volna elő.

De minek magyarázni, ennek az országnak az őskommunista barom része még elég jelentős, amíg nem haltok ki olyan mértékben, hogy súlytalan legyen a szavatok, ez az ország tovább fog rohadni mind szellemileg, mind gazdaságilag.
maxwax
maxwax 2015. 02. 06. 08:51
Előzmény: #28  exmnbs1
Persze igazabol ez a torveny a varosban lakokat erinti hatranyosan, mert itt talalhatok jobban olyan uzletek, amelyeket korlatozni akartak az okosok. Persze szokas szerint az ejjel-nappali boltokat is visszavetik, de ez oket nem zavarja. Miert is zavarna oket, ha buntetlenul megteheti egy volt allami kft vezetosege, hogy ropke egy ev alatt szazmilliokat tuntet el, majd felmentik es a haja szala sem gorbul meg?
exmnbs1 2015. 02. 06. 08:43
Előzmény: #27  maxwax
a hentesek nyitvatartási ideje ugyanúgy van mint a szocializmus idején

akkor belejátszott még az a tény hogy nem volt túl sok hús, annyi idő alatt is elfogyott
maxwax
maxwax 2015. 02. 06. 08:37
Ezek a maszek hentesek a piacokat kiveve vasarnap eddig sem voltak nyitva, sot, szombaton is delben bezartak, illetve hetkoznap este ot utan - normal esetben ekkor fejezodik be a munka - nem kapsz mar bennuk semmit. Gyulolom ezt a torvenyt es haragszom, hogy kevesen emeltek fel a szavukat ellene.
exmnbs1 2015. 02. 06. 08:30
akkor járj ezekbe
pl húsboltba vasárnap, ja az eddig sem volt nyitva

bocs de nem igénylem a külön újságost ha ott van a szupermarketban az újság amit keresek

nem esik nehezemre önkiszolgálni és válogatni
exmnbs1 2015. 02. 06. 08:26
Előzmény: #1  Portfolio
király az ötlet((((
a vasárnapi ebédet majd bármely este 9-10 közt el lehet fogyasztani
a húsgolyót kb mindenki szereti és akkoris odamentek enni sokan hacsak a környéken volt dolguk vasárnap
Törölt felhasználó 2015. 02. 06. 08:23
Előzmény: #23  exmnbs1
ebbe a 200nm-es sufniba látom bele van szédülve mindenki...hidd el, hogy egy akár 6 nm-es hírlapárus bungi profibb és bővebb kiszolgálást biztosított mindig ,mint egy nagyvonalú, semmivel nem törődő ( dolgozóval és vevővel sem !!!) 10 K nm-es tesco.....,de a 100 nm-es hentes is jobban kiszolgál hússal.....
exmnbs1 2015. 02. 06. 08:17
többéves munkád tették tönkre egy tollvonással, nagyon sajnálom((((((((((((
egy modern országban alapvető a szabadság és a szolgáltatások magas színvonala

a 200nm alatti sufni élelmiszer boltok nem sorolhatók abba a kategóriába kivéve ha valamire szakosodtak

a rendeletnek az az előnye hogy vasárnap jobban ráérnek tüntetni a népek bevásárlás helyett
Törölt felhasználó 2015. 02. 06. 07:43
Előzmény: #18  Törölt felhasználó
több feleséget kell engedélyezni, de ezt a KDNP simán elintézi neked
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2015. 02. 06. 07:24
nagyon sajnálom. nem tudok mit tenni, proletárdiktatúra van. alólam kiszanálták a bankszektort, ott is nagy a rosszlét. mindenki szop valahol, csak van, aki pont azt szereti. én sajnos nem.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek