Topiknyitó: Portfolio 2014. 06. 22. 06:43

10 rejtett üzenet, amit senki nem vesz észre  

Ugrás a cikkhez
Nem minden az, aminek látszik és ez igaz a nagyvállalatok logóira is. Annyira megszoktuk már őket az évek alatt, hogy minden bizonnyal már el sem gondolkodunk azon, hogy mit jelent egy-egy ikon a cégnév mellett. Pedig gyakran erős mondanivalót...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=200359
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2014. 06. 25. 10:30
Előzmény: #13  szivacs
A merci nem a drága reklámot adatja le,(eszköz) hanem a drága autót adatja el...ezzel a marketing módszerrel. Nyilván felmérték a célpiacot és ebben szerepel a pénzes, elit klubba tartozás fílingje, a szabadkömik már úgyis széles körben ismertek,hát meg kell lovagolni az új trendit- és az a jó reklám : ami eladja a terméket, a célközönség veszi az üzenetet. Ebben az arctalan fogyasztói világban, kell valami ami a különlegesség, az egyediség érzetét nyújtja Ezt kínálja itt a merci. Amúgy én már semmin nem csodálkozom, amióta a pénzes csókákat látok jósnőknél forogni, + ezen: link picsorogni.
De, az jól jöhet, ha az ember nyitott és felteszi a kérdést, mi van ha ők tudják jól...és én rosszul...:)))
Törölt felhasználó 2014. 06. 24. 23:17
Előzmény: #15  Törölt felhasználó
ria-ria-irónia.
nem, amúgy ez komoly, a magyar-türkmén igavonó dns-ét ha rovásírod tarsolylemezre és a déli napfénybe tartod, az árnyékában körvonalazódik fehérlófia.
amúgy szerintem túl sokat fórumozol, hogy ennyire beleolvadsz a közegbe és lassan be-be nézel a mélybe.
Törölt felhasználó 2014. 06. 24. 22:20
Előzmény: #14  Törölt felhasználó
Nyugtass meg, hogy csak ironizáltál.
Törölt felhasználó 2014. 06. 24. 21:04
Előzmény: #13  szivacs
azért mert a magyar vízkészletre fáj a foguk, illetve mert megjelent warren büfé legújabb könyve.
szivacs
szivacs 2014. 06. 24. 19:08
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
azt viszont el nem tudom képzelni, hogy a Mercedes miért készít ilyen reklámot és adatja le az egyik legdrágább reklámidőben...?
Törölt felhasználó 2014. 06. 24. 19:00
Előzmény: #10  szivacs
Azta! Szóval lenyúlták Alexander Corvinus gyűrűjét! (és itt megérkeztünk a vámpír/vérfarkas-magyar szálhoz is) .....................nyehehe!:)
link
Törölt felhasználó 2014. 06. 24. 18:13
Előzmény: #9  ujonc
Hát koncentrációs táborban lehetett aki ezt kitalálta, mert ehhez negyon koncentrálni kellett. :D
szivacs
szivacs 2014. 06. 24. 13:30
Előzmény: #9  ujonc
hogy miket ki nem találnak, hogy eladjanak valamit! link
ujonc 2014. 06. 24. 07:45
Előzmény: #3  szivacs
Rettegjünk együtt a rejtett üzenetektől:

elink

elemes
elemes 2014. 06. 24. 07:41
Előzmény: #6  Cosinusrider
"Az nagyon gáz, mikor magukat kereszténynek valló emberek nem ismerik, nem olvassák a bibliát."

szerintem nem gáz :)

"Ádám és Éva pedig a jó és a rossz tudásának fájáról evett, nem pedig az almafáról."

Ez bizony így van. Szóval nem a tudás fájáról, hanem a jó és rossz tudásának fájáról = a dolgok jónak és rossznak nevezése, az ítélkezés gyümölcséből.
ujonc 2014. 06. 24. 07:41
A teáskanna rejtett üzenete:

link

És akik dekódolták, az ortodox nem tudom kik.
Cosinusrider 2014. 06. 24. 07:11
Az nagyon gáz, mikor magukat kereszténynek valló emberek nem ismerik, nem olvassák a bibliát. Az édenben volt mindenféle fa, " tekintetre kedves és eledelre jó". Ádám és Éva pedig a jó és a rossz tudásának fájáról evett, nem pedig az almafáról. Ilyen alapon betilthatnák az alma evést is. (Az Ipademről küldve)
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2014. 06. 23. 21:36
Előzmény: #4  szivacs
most megnéztem, a google temérdek tartalmat hoz "logo hidden message" keresésre
szivacs
szivacs 2014. 06. 23. 20:15
és ez a csúcs:-)

"Mensagem oculta no logo da Apple / Hidden message in Apple Logo" link
szivacs
szivacs 2014. 06. 23. 20:13
Előzmény: #1  Portfolio
és az apple logo rejtett üzenete:-)
link

"Sátánista az Apple logója, ezért a betiltását követelik Oroszországban
Helme 2012.10.26. 22:02 Apple, Egyéb, Rövidhírek 11 db 1,321

Az extrém ortodox keresztények egy része panaszt emelt Oroszországban az Apple ikonikus emblémája miatt – számolt be róla a CNet. Az ortodox keresztények eme speciális csoportja azt mondja, hogy az Apple logó Istenkáromló, mert ez az egyház elleni támadás. Az alma a Sátánt képviselte az Édenkertben, hiszen Éva pont emiatt esett bűnbe.

Oroszországban mostanában a vallás nagyon nagy szerepet kap, gondoljunk csak a Pussy Riot esetre, ahol az egész világ felháborodott, mégis a vezetőket nem érdekelte. Kérdés, hogy az orosz törvényhozók mit fog szólni eme feltevéshez, de vélhetően ebből azért nem fognak nagyobb ügyet csinálni. Ha mégis engednek a nyomásnak, akkor az Apple termékek értékesítése gondokba ütközhet.

Külön érdekesség, hogy nem az első eset, hogy az Apple-t a logója miatt támadják. Fél éve készítettek egy olyan videót, ahol azt magyarázzák, hogy az almás vállalat a Sátán cége. Még mindig nagyon beteg emberek.

- iPhoneHungary Rövidhírek -"
elemes
elemes 2014. 06. 23. 07:59
Előzmény: #1  portfolio
Az is érdekes, hogy a Goldstar és a Lucky két, kifejezetten alacsonyan jegyzett koreai márkanév volt a kilencvenes években, amikor egyesültek, Lucky-Goldstar majd LG néven, sikerült jóval feljebb pozicionálni a céget.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek