Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 01. 19. 22:47

Hajrá Viktor! Így tovább!  

Köszönöm Viktor a mai napot!

Most ne hátrálj meg!

Mindenki menjen a ,,,,

A gödör mélyén vagyunk,innen már felfelé

megyünk!

Veled vagyunk!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 22:30
Előzmény: #98  jumbo2
#100
én már csak azon röhögök , hogy sikerült ha mást nem is , de exportálni a 2002 óta tartó Magyarországon bevezette - természetesen akkoriban még a "szeretet" jegyében is művelt - megosztottságot .

már ott is egymásra is pjujolnak a pacingerek , ami állítólag nem volt még ilyen fokú ellentmondás az eu fennállása óta

:)

ezek szerint ahol orbán "megjelenik" , ott kis idő eltelte múlva dúl a szarság , egymásnak esnek a zemberek rövid idő alatt - mindegy hogy miért , mert bármit képes orbán előrántani olyant .

megbolondítja európát is meglássátok :))
jumbo2 2011. 01. 20. 22:10
Előzmény: #98  jumbo2
#99
És mit szóltok ahhoz a mai hírhez, hogy Frei Tamást nem kis pénzzel támogatta az FKF, vagyis az MSZP egyik kifizetőhelye.

Így fizették neki a jutalmat az Orbán meggyilkolása álbérgyilkosos interjúért?

Ugye az a kiegyensúlyozott és pártatlan magyar média, a TV2-vel az élen, aki ezt simán elnézte neki és "dolgozhatott" tovább eme remek úriember.

Cohn-Bendit úr ezt nem nehezményezi?
jumbo2 2011. 01. 20. 22:07
Előzmény: #95  Törölt felhasználó
#98
Remélem a moderátor a helyén van, amikor lehülyézel másokat.

Bár az is egyértelmű, hogy az MSZP-seket innen nem akarják kitiltani. Lásd pénznyelő 100 gusztustalan fikázása vagy tmonk provokációi.

De nem baj :)

De tudom, féltek a médiatörvénytől és Cohn-Bendit-tel értetek egyet :)
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 21:35
Előzmény: #96  Törölt felhasználó
#97
Bocsánat , a mondat helyesen:
adott esetben az ország érdekeit FÖLÉ rendelné a saját kielégíthetetlen hatalom vágyának.
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 21:30
Előzmény: #93  Törölt felhasználó
#96
Maradjunk annyiban, hogy a " tökösnek" aposztrofált úr igencsak karizmatikus,fanatikus egyéniség .ami nem lenne baj, ha a köz érdekét szolgálná, és adott esetben az ország érdekeit alá rendelné a saját kielégíthetetlen hatalom vágyának. Ha ilyen lenne, egy áldás lenne a mai helyzetben!!! De tekintettel arra, hogy a legjobb esetben is csak akkor szolgál, amikor az egyéni ambícióját ez a szolgálat nem keresztezi, illetve minden esetben , mikor a kívánatos az Ővétől eltérő gondolkodás és stílus lenne, sajnos népe érdekeiért érzett kötelező alázatnak a nyomát sem lehet felfedezni. Az elődje is csillapíthatatlan hatalmi ambíciójának az áldozata lett. Ja , és a rossz hír, a világtörténelem folyamán ennek mindig csúfos kudarc lett a vége.
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 21:16
Előzmény: #89  jumbo2
#95
Ennyire pártos hülye nem lehetsz, hogy ezt válasznak gondolod bármire, amit írtam.
commander8 2011. 01. 20. 21:11
Előzmény: #91  commander8
#94
No majd holnap jövök, mert ez a sok ökörség amit megint elolvastatok a fidesz újságokban megint megfeküdte a gyomromat.
Mindazonáltal szerintem szégyenletes volt ahogyan kiosztják Magyarország miniszterelnökét. De megérdemelte.
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 21:11
Előzmény: #90  Törölt felhasználó
#93
antiguru már bocsáss meg de a hozzászólásod alapján elég „beszarinak” tűnsz!

Vagy csak játszod?

Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 21:11
Előzmény: #88  Törölt felhasználó
#92
puritan

nincs szerintem elszállva senki sem az eu bárkijétől itt... ez így egy hülyeség volt/van és lesz is .

nincs itt köztünk sem libsi sem komcsi - már hacsak nem mindannyian itt 60 évesek vagyunk és az előző rendszerben is úgy, komcsiként gondolkodtunk (nem hiszem)

valami igazságod van abban hogy egy eléggé szerencsétlen földrajzi helyen vagyunk,és az ebből adódott történelmünk folyamán az ebben a szerencsétlen , hogy valakiknek mindig az érdekszférájában voltunk vagy éppen ütköztünk .

ne oktassanak ki minket demokráciából.. ez is igaz (meg a 20 -100 év napos oldal is) , de viszont azt is figyelembe kellene venned , hogy náluk mérföldnyi hosszabb idő óta nyűvik ezt a demokráciát végül is azaz, jobban állnak ebből a szempontból mint mi , hiszen nálunk sohasem volt (mindennel együtt).

nem tudom mit érezhetnek az ep politikusai , de az biztos hogy a "karakán faszi"-tól nem állhat messze a karakán nélküli jelző - és többségében .

azt gondolom , hogy "kitűnni" nem ezzel kellett volna pláne az elnökség ideje alatt , hanem ami estleg jön majd februárban - a reformokkal .

miért hiszed azt el, hogy ennek a "mozdulatnak" csak pozitív hozadéka van az ország számára ?

főleg (ami e legfontosabb az összes érv közül)végül is kinek jó ez ?



commander8 2011. 01. 20. 21:08
Előzmény: #88  Törölt felhasználó
#91
Tudjátok, hogy mit gondolok.
Ezzel az arrogáns, ócska fideszes dumával már tele a padlás, meg még más is.
Én egyáltalán nem azt láttam, hogy milyen "tökös" legény a mi miniszterelnökünk, hanem azt, hogy jócskán oda mondogattak neki, ahol nagy ívben sz... nak a 2/3-jára, és csak a tényekből indulnak ki.
Ti pedig jobb lenne ha végre észre vennétek magatokat. Ahelyett, hogy állandóan csak visszafelé mutogattok, már kíváncsi lennék a valódi eredményekre is. Eddig csak lózungokat, átverést, igazságtalan adórendszert, sikerült összehozni, meg büszkélkedni az előző kormányok eredményeivel.
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 21:02
Előzmény: #89  jumbo2
#90
Úgy bizony, tökös. A cigány lova sem vak,amikor a falnak megy, csak vakmerő.
jumbo2 2011. 01. 20. 20:58
Előzmény: #79  Törölt felhasználó
#89
De jó, hogy a 2/3 birtokában elolvaslak téged, mint MSZP-SZDSZ-est, aki a magyar miniszterelnök és egy anarchista, arrogáns, pofátlan francia alak vitájában habozás nélkül a francia oldalára áll, aztán legyintek, tök mindegy mit beszélsz. Az elmúlt 8 évben a pártocskáid megmutatták, mit tudnak: csalni, lopni és csődbe vinni az országot.

Most légy türelemmel és várd ki a 8 évet, mit tesz a fidesz. Hiába szaladgáltok a Cohn-Bendit-féle undorító alakokhoz, Orbán tökös legény, semmire nem mentek vele.
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 20:50
Előzmény: #86  commander8
#88
Szóval, nem vagyok elszállva a nyugati barátainktól, főleg a baloldali libsiktől.
Mára, hogy megszépítették az 1945-ös, 1956-os szerepüket. Tőkés azért emlékeztette őket!

Ha „véletlenül” Franciaország, Anglia, Hollandia, stb. helyet cserélt volna Magyarországgal, akkor ők is szorgalmasan elsajátították volna a szovjet hadsereg által biztosított demokráciát. Sőt, buzgalmukban túl is teljesítették volna a szovjet elvtársak "seggnyalását".

Ne oktassanak ezek ki minket a demokrácia fogalmáról. Könnyű a „napos oldalról” lenézni minket, a 20 évünket. Ezért fontos, hogy mindig legyen tartása az aktuális Magyar miniszterelnöknek. Lehet, hogy ma támadják, de azért belül érzik, hogy karakán „faszi”, az ország vezetője. Ezért hasonlítják dühükben mindenféle diktátorhoz.
Nekik az lenne az elfogadható ha „fű alatt” közlekednénk, s mindenben helyeselnénk őket. Hát persze, hogy nem szabad a bankokat, multikat pluszban megadóztatni. Végre van aki azt mondja, hogy állj!

Amikor 1 frakción kívül mindenki támadta Orbánt, akkor én dafke nem támadtam volna a Magyar társamat, még akkor sem, ha itthon le se „szarnám”. Ezért tetszett az MSZP-s Herczog Edit felszólalása. Bokros pedig a másik véglet. Lassan párttámogatás nélkül élvezi a kb. 1,5-2 millió Ft-ot havonta. Persze lehet, hogy ő már valójában nem is hozzánk tartozik.

Az esetek nagy részében az EP-be a pártok a másodbéli politikus társaikat delegálják. Aki „ász”, azt otthon tartják, hiszen az „országon belüli harc” fontosabb az adott pártnak, mint az EP.
exley 2011. 01. 20. 20:05
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
#87
Nekem bejön, legközelebb is rá szavazok, legyen Ő a miniszterelnök, 2010 áprilisában, befutó lehetett volna, most biztosan verné a mezőnyt, gyenge a felhoztal.
commander8 2011. 01. 20. 19:15
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
#86
Most aztán nem tudom eldönteni, hogy igazat adsz vagy sem.
Én arra gondoltam, amikor írtam az ötszáz értelmes embert, hogy azokban az országokban ahonnan akkreditálták őket,tisztában vannak a demokrácia fogalmával, és azzal, hogy mit is jelent a homályosítás. Az, ami nálunk megy a fidesz részéről már évek óta. Magyarán átlátnak a szitán.
Morvai Krisztnáról pedig annyit, hogy szvsz. nem lehet szétválasztani az általa képviselt politikát, valamint a személyiségét. Mindkettő erősen megérett a kritikára.
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 18:56
Előzmény: #84  commander8
#85
"még vagy ötszáz értelmes ember ül."

Gondolkozz csak el, hogy kiket küldenek ki pl. Magyarországról az EU-ba.
A többi ország sem különb e téren, sőt találsz köztük nagyon csinos hölgyeket is.

A kormányok minden döntés előtt utasítják a saját pártjuk EP képviselőit, hogy miként szavazzanak.
Ha másként cselekednek, azonnal visszahívják őket.

Az EP képviselői között Morvai Krisztina kimondottan az értelmesek közé tartozik.
Az már más kérdés, hogy milyen politikát képvisel.
commander8 2011. 01. 20. 18:03
Előzmény: #82  Törölt felhasználó
#84
Szerintem is. A mai kormánykörök és az okos seggnyalóik azt hiszik, hogy majd mi megmutatjuk annak a dekadens nyugatnak.
Valamelyik nap ezen az "echo" tv-n nyilatkoztatták Orbánt. A riporter azon agyalgott, hogy miért is választották meg újra Barrosót, hiszen az nem igazán jó a fidesznek. Az eszem megáll. Mintha a tizenegynéhány fideszes eu parlamenti képviselőn múlna, hogy ki lesz a EU Bizottság elnöke. Ott ahol még vagy ötszáz értelmes ember ül. (Nem Morvai Krisztinára gondoltam) Egyáltalán a kérdést így feltenni ökörség.
No mit válaszolt a mi miniszterelnökünk?
Azt, hogy Barroso a kisebbik rossz a magyar érdekeknek, ezért ment bele a fidesz, hogy újra megválasszák. Hát ott dobtam egy hátast.
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 17:57
Előzmény: #82  Törölt felhasználó
#83
nemcsak orbánnak nincs ereje a világban, és az euban, de az egész országunknak sincs jelentősége....olyan a mi országunk, mint egy szemtelen légy egy paripán....bele-bele csípünk egyet a világba, de az a farkával is egyetlen csapással is simán leterít minket, úgy, hogy közben észre sem veszi a világ, hogy agyonütött minket....

azt se tudják, hogy létezünk!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2011. 01. 20. 17:47
Előzmény: #81  commander8
#82

itt mintha az lenne az új dili , hogy európa összecsinálta magát viktortól ..

sztem meg le se okádják a válaszait..

ha kihozza az ep bizottság a médiatörvényről hogy az egy nagy szar , akkor ugyan úgy megmondják neki , mintha nem is mondott volna semmit.

tőlem mehet a hajrá viktorozás , de az égadta világon ott nem ér nudlit sem .

európában nem vagyunk egy nagyság, ott tudomásul kell venni hogy egy kicsi épphogy a partvonalon levő gazdaságilag egyensúlyozó ország vagyunk - mondhatnám azt is, hogy ebben a formában a hátuk közepére kívánnak minket - mert több részében is egy mindig labilis idegzetű visszahúzó erő vagyunk/voltunk .

gondolhatják - valamiért mindig széllel szemben hugyozunk (mint most is)
commander8 2011. 01. 20. 17:28
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
#81
Az a napszemüveg neked kellene ám de nagyon.
Méghozzá úgy, hogy láss egyáltalán át az üvegén. Mert a hsz-idből az derül ki, hogy csak azt vagy képes látni, ami belül a narancsagyadban megterem.
Elnézem néha ezeket a hozzászólásokat. Nektek úgy tűnik nem is ember az aki ellent mer mondani. De azért bőszen és harsányan ordibáltok, mondván hogy mások megosztják az országot.
Stílusról meg nem is beszélve.

Topik gazda

ta-lidor
1 1 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek