Bocs, megnéztem a kötéslistát, és kb 8000 darab részvény ment el 800 fölött. Általában mindenhol ahol nem volt pontos vételi vagy eladási ár megjelölve, ott a súlyozott átlaggal számoltam, elvégre általában meghatározó méretű kötései voltak. De ha van pontosabb adatod azt szívesen veszem.
A kérdésem az volt hogy split előtti vagy utáni 80-120. Mert ha előtti, akkor vételi átlagnak amúgy nem rossz becslés a tizedelés utáni 800-1200 közötti érték Az eladásokat úgy párosítottam, hogy mindig a legdrágább csomagból történt az eladás, így folyamatosan csökkent a maradék átlaga, így kaptam meg az említett becslést. Más készletezési módszerrel magasabb átlag jönne ki, de mivel Hali dörzsölt trader aki nem fog bukóban kiszállni, így a legdrágább először készletezést tartottam legalkalmasabbnak.
658 forint volt aznap az eladás napján a súlyozott napi átlag, azzal számoltam. A csomagja a forgalom negyedét tette ki. 32000 darabot nehéz lehetett úgy 800 fölött eladni, hogy összesen 6000 darab forgott 800 fölött.
Csak az van benne hogy hány darab, az ár az nincs. Nekem szükségem van a számolgatásra, nekem nem megy a kamu számok beírogatása olyan magabiztosan mint a régi fórumozónak.
Őrmester részvényesek ide