szerintem is jo-mondjuk az árfolyam már szerintem nem lesz 30k max felkötésben -esetleg jövöre-ez nem nyomda-mert nem neres.max ha a várban mindig zwackot innának meg minden fideszesnek kiadnák hogy igyák.
A fentiek értelmében a Társaság az általa kibocsátott törzs- és visszaváltható likvidációs elsőbbségi részvények névértékére vetítve a 2023-2024-es üzleti év vonatkozásában 140%-os osztalékot fizet, azaz az 1 000 Ft névértékű részvényekre a kifizetendő bruttó osztalék összege 1 400 Ft/részvény.
Szerintem nagy esély van az osztalék összegének emelkedésére, mert amúgy még nem igencsak túlárazottnak tűnik a részvény. Szóval nem az összegét tartja az osztalék hanem az osztalék alapján számított " hozam" igazodik a körülményekhez ( elsősorban a cég céljaihoz stb.). Nem tudományos alapon én azt mondom a cég osztaléka egy részvényre vonatkozóan közelebb lesz a 2000Ft hoz mint az 1500Ft hoz. Sok sikert a kereskedésben mindenkinek!
igen csak ha tartja a korábbi osztalék összeget akkor ilyen ár mellett 20 év a megtérülési idő,ha csak osztira tartom,meg egyre jobban szűkűl a vevők köre akik ennyit megadnak érte, nem fogom eladni nyilván mert hosszúra vettem ,de azért remélem hogy emelnek az osztalékon( persze ez sokmindentől függ)
Értem én hogy a név számít ,meg stabil osztalékizető részvény,meg örűlök hogy emelkedik hiszen nekem is van belőle,de mi a fenétől tud még emelkedni????? és még azért illikvid is!!! Mi a véleményetek?
Zwack részvény