mondjuk holnap lehet akkor egy otp short 6800 ig és onnan pattanás fel, ki tudja miért, de ugylátszik valamiért meglesz. Talán az OTP "korrekcio" ra vár a piac
Richtert fullra vették nem adnám még fel teljsen a longját. Gondolkodom h visszavegyem-e,
MOL-ra is 23.2k irt Kovess Tibi régen.
1:Úgy néz ki hogy még tovább mehet de előtt kellene hogy pattogjon a 20 napos mozgon sokminden.
2.: Mivel a speki alakzatom szerint egy köríven mozgunk aminek a tetején vagyunk ezért a fő irány inkább a lejtőn lefelé majd, persze nem úgy hogy nyil egyenesen le hanem szépen fokozatosan.
Korábban azt néztem, hogy a körív szerinti 14h magasságból kellene leesni gyorsabban de most még csak 12h nál járunk. Lehet hogy egy uj körív fog kialakulni azzal hogy innen elindul fel és azt 14h pontnak vehetjuk annak a csucsát. Nemtom
Köszi a biztatást. Akkor csak egy kis korrekció volt ma és holnap szerinted megint long? Nem bánnám, én is azt gondolom, hogy nincs miért esnie, technikailag is felfelé kéne menni és funda alapján sincs ok a déli iránynak.
megesik:) régen választások elott is sokáig oldalazás volt, aztán zutty.
Szerintem a nagyok támasztanak és amilyük van azt megpróbálják eladni jóáron. Más okot nem látok jelenleg.
Keresni kell más pénzbevételi forrást ha már a nagy rallyt nem ültük ki :-)
Azért én is várnék valami okos hullámelemzést. Az 5 hullám felfelé megvolt most mi lesz.
JÓSDA topik