fortai

Regisztráció: 2020-02-08 21:59:36

Hozzászólások száma: 184

Utolsó hozzászólás: 2020-02-08 22:02


Tapasztalat: 5
Aktivitás: 2
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

BUX index, BUX határidő, BÉT! 2020. 02. 08. 22:02

Shortos, meghúzásokban adni kéne. Azt, hogy hova tart nagyobb képet kellene látni. Melyik papír ez?
Amúgy nem zavar, hogy a gyertyák színei fordítva vannak beállítva? piros az emelkedő - zöld a csökkenő
KONZUM story 2016. 04. 19. 10:21
Valóban megy a fárasztás a részedről...
Ha offerben van "nagy" size akkor az az ellenség és csak venni akar, ha bidben akkor ő valós vevő. A fától nem látod az erdőt, ez a papír nem megy sehova el kéne felejteni az ilyen kis szutyok papírokat, de szvsz még a bétet is.
Komolyan technikailag elemzed ezt papírt?
Gondolom az első órát kihagytad ami arról szól csak olyan eszközt elemzünk ami nem illikvid...
Nem írtam már jó ideje pf-en, de látom semmi nem változik, emiatt is működik a tőzsdepszichológia.
Természetesen nyilván nincs papírom csak gondoltam nyomot hagyok, ha már minden nap ilyen aktív vagy itt feleslegesen.
(Régen én is benne voltam nem kis size-al, de ráébredtem, hogy ennél sokkal jobb lehetőségek vannak és nem érdeke a tulajnak kivezetni.)
Pénzt követel a Buda-Cash ügyfeleitől az MNB 2015. 03. 18. 03:32
#58
Sajnos a sztori így igaz. A Saxo rendszer visszaigazolta a kötéseket 1,1996-os stopot és stop sellt (market) ezen az áron.
Este módosították mindenkinek ugyanazon azon az áron 0,9625-re módosították a kötését egységesen. Volt még egy egységes ár 0,89 körül akik az SNB döntést követő x percig adták a megbízást.
Ez azért tarthatott estig, hogy kiszámoljanak egy olyan árat amivel megfelelnek a tőkekövetelménynek.

Akiknek banközin volt kint a stopjuk azoknak is 1,04-1,02 körül zárta a poziciókat. Nyilván nem teljesülhetett 1,1996-on eladás, de az ügyfél mégis ebben a hitben volt. Akinek meg short stop sell nyitása volt annak is visszaigazolta ezt az árat majd lezárta a pozit 1,02-ön örül, mint majom a farkának, este meg a 18 figura nyerőből 6 figura mínuszban áll a számla, mivel 0,9625-ről került csak shortba amit 1,02-ön zárt.

A lényeg ez Saxo sztori, BC független.
Nem tudom mi lesz az ügy kimenetele a 0,9625 irreális ahogyan az 1,1996-os bekerülés is. Elég bonyolult az ügy nem lesz könnyű dolguk a jogászoknak.
DAX 2014. 12. 04. 21:47
Kína és Oroszország megállapodást kötött, hogy a tranzakciókat rubelben illetve jüanban fogják mostantól elszámolni így az usd kiesik ebből a körből.
Az egész ott fog megborulni amikor megindul a bizalmatlanság.Amikor a kutyának nem kell majd a kinyomtatott dollár.
Az is lehet ezt nem érjük meg, de azért remélem egy nagyobb korrekciót fogok még látni és nem 50 évig veszik a piacokat ész nélkül :)
DAX 2014. 12. 04. 19:19
+ azt sem tudom, miért bíznak még USÁban és miért tartanak kint aranyat.
link
DAX 2014. 12. 04. 19:13
Nem nehéz úgy, ha mögötted üzemben a nyomdagép és gyártja hozzá a pénzt.
Nagyon súlyos következményei lesznek ennek és nem csak tőzsdei összeomlás, hanem a pénzbe-dollárba-jenbe-euróba való hit szerintem meg fog törni és igen cudar világ vár majd ránk.
A történelem ismétli önmagát mindig a végletekig mennek el (szvsz tudatosan)
DAX 2014. 11. 19. 21:39
Erre a kérdésre én sem kaptam választ, így meg vaktába lövöldözik az ember.Kérdeztem milyen kamattal köti és ellenőriztem volna a saját rendszeremben akkor azonnal kibukik a dolog.
Általában az esetek 90%-ban az ügyfél a tájékozatlan.
DAX 2014. 11. 19. 21:12
Azt is lehet fedezni, gondolom van egy küszöb x nettó a pozíciók elérésénél fedez.
Devizáknál így van.
Cfd-nél nem tudom, de azt általában nem a nyereséges ügyfelek kereskedik.
DAX 2014. 11. 19. 20:26
Az más, mert ott nem kötik meg az üzletet csak egy fogadást teszel, így ha nyersz a cég bukik.Saxonál nem ez a helyzet kint van a piacon és fedezi is az állományt.
Akár a sportfogadásnál ha folyton nyersz és nagyobb tételben fogadsz letiltanak vagy korlátoznak nevetséges tétekre.Nem kell ilyen céget választani.
DAX 2014. 11. 19. 18:42
Milyen instrumentumban vagy nyitva?
Másold be a kereskedési ablakodból a kondícióit amit kiír mondjuk 100db-nál milyen kamattal kalkulál.
DAX 2014. 11. 19. 18:39
"Az Internetes Kereskedési Rendszerre vonatkozó feltételeket a Társaság jogosult bármikor egyoldalúan megváltoztatni, amely nem vonatkozik a már folyamatban lévő megbízásokra."

Ez olyan szintű díjtétel növekedés ami totális hülyeség.Így is nagyon jó profitot hoznak az ügyfélen kockázatmentesen hiszen csak közvetítők a saxo és az ügyfél között.Ráadásul kamatot kapnak a kint elhelyezett állományra is.

DAX 2014. 11. 19. 18:24
Jah és mivel napi elszámolású azaz minden nap változhat a feltétel.
Pl, ha devizát kötsz spoton azt folyamatosan görgetik kamatban is sokkal rosszabbul jársz mintha forwardolnád a pozit pl 2 hétre.Szóval ha közben változik az egyik devizának a kamatlába akkor a swap is változni fog, mivel folyamatosan tovább kötik.Forwardnál viszont nem tudsz arra a lejáratra se stopot se limit ajánlatot tenni elég szánalmas.
Sokan forexen csak a spreadet nézik ez skalposoknak igazán számít, de swing tradereknek a swapot is meg kell vizsgálni, mert sokkal rosszabbul járhatnak ha csak az olcsóbb spread miatt választanak.
Cfd-nél viszont nincs lehetőséged forwardolni.
DAX 2014. 11. 19. 18:17
Itt valami hiba lehet.
Nekem is van saxo számlám nem a Q-nál, pont ma néztem cfd görgetések költségét, de semmi extra nincs benne.Szóval ami eddig havi 20e huf költséggel volt nyitva arra most napi 20e huf a görgetés?
Ilyen nincs vagy valamit elnéztél vagy ők rontották el.Akkor pedig keress egy hozzáértőt a cégnél.
Tréder Topik :o) 2014. 11. 12. 22:26
SP-nek sikerült mínuszban zárni -1,43 PONT...
Ennek láttán Yellen pillanatban a FED a QE4
azonnali bevezetését tárgyalhatja :-)
DAX 2014. 10. 31. 12:41
Dupla csúcsnak nem kell pipre megegyeznie van tűréshatár benne (főleg ha magasabb idősíkon nézed a grafikont.Ha pedig az idexet nézzük az még akár fordulhat dupla csúcson vagy alatta is hiszen még nem nyitott ki csak a futures lőtt fölé.
DAX 2014. 10. 31. 08:12
Ezek a japok tudnak időzíteni mikor kell olajat önteni a tűzre.
De a portfolio ismét a cseh2-öt nézi, hogy ki sem teszi a hírt amikor felrobbantak az indexek az is egy vicc.
DAX 2014. 10. 31. 08:03
Nem vagy egyedül csak én futures meg opciókkal vagy sp short oldalon és pörögnek a mínuszok.
Hihetetlen az egész sentiment totál bullos a 10% esésre meg sem ijedtek.
Az elmúlt 6 évben 1.0-ás gondolkodással lehetett pénzt keresni, de nagyot fog durranni ez a lufi.Bár akkor majd jön a QE4 vagy 5.
Csak egy longba állnék bele aki festéket gyárt a nyomtatóba :)

Amúgy a múltkori sp csúcs pont pénteken hasonló hisztis körülmények között állt be amit ma már kiütöttek futiban. Innen lenne szép egy mínuszos záró
ESTMÉDIA.HU 2014. 10. 27. 15:16
Az US piacon tizedesvessző után 4 számig lehet kereskedni pl: 10,0001$ szóval ott sincs tízezred cent fizikailag és tulajdonképpen ez lényegtelen is.
Itt sem a dollár feletti árfolyamnál lényeges (nem is nagyon használják) hanem a cenetes papíroknál pl: 0,0205$
Minimum díj miatt senki nem 1db-al fog kereskedni, ahogy az árfolyam csökken úgy nőnek a tételek is a könyvben.
Rövid szíriai légicsapást tervezhet az USA 2013. 09. 03. 20:57
#64
link

Ez egy januári cikk tárolt változata.

Bővebben:

A Szíria-ellenes cionista összeesküvést leleplező anyagot közölt a második legnagyobb brit lap - majd gyorsan eltüntette a cikket

"Az Egyesült Államok támogatta, hogy vegyi fegyvert vessenek be Szíriában, majd Aszad rezsimjére fogják" - adta hírül a Daily Mail kiszivárgott levelekre hivatkozva, melyek egyikében a "védelmi" minisztérium egyik szerződéses vállalkozója azt írja, a tervre rábólintott Washington. A cikket megjelenése után néhány órával eltávolították, bocsánatot kértek, és 110 ezer font "kártérítést" fizettek a cégnek. Az eset még január végén történt, de a mostani események fényében nem elhanyagolandó adalékot jelent a kialakult helyzethez.

A kiszivárgott levelek azt bizonyítják, hogy a Fehér Ház zöld utat adott egy vegyi fegyveres támadásnak Szíriában, amiért Aszad elnököt lehet majd felelőssé tenni, nemzetközi katonai akciót indítva ellene. (Obama többször egyértelművé tette, hogy ez lesz az a "vörös vonal", aminek áthágása katonai akciót fog maga után vonni.) A nagy-britanniai székhelyű Britam Defence két vezetője között zajló levélváltásból kiderül, hogy Washington engedélyezett egy olyan akciót, melynek során Katar pénzt adott volna a szíriai "lázadóknak", hogy vegyi fegyvereket vásároljanak - derül ki a lap cikkéből.
A december 25-én kelt levélben az áll, hogy a cég Líbiából származó, szovjet gyártmányú fegyvereket szállítana Homszba, ahhoz hasonlókat, amivel Aszad erői is rendelkeznek. Azt is hozzáteszik, hogy néhány ukrán emberüket is elküldenék, akik oroszul beszélnének egy általuk felvenni tervezett "bizonyító erejű videón".
A Daily Mailt a cikk közlése után beperelte a leleplezett cég, mire a lap bocsánatot kért tőlük a "rágalmazásért", nyomtalanul törölte a cikket (de persze ez a mai világban nem megy olyan könnyen, egy tárolt változat itt érhető el, pedig azt is megtehette volna, hogy frissíti a már meglévő anyagot a "cáfolattal"), és egy megállapodás keretében még fizetett is nekik 110 ezer font "kárpótlást". Lépését a lap azzal magyarázta, hogy "kiderült": a levél hamisítvány volt. (Persze mióta a brit titkosszolgálat az újságok pincéiben semmisítteti meg a bizonyítékokat, elég nehezen hihetők az efféle magyarázkodások.)
Az Infowars oldaláról, ahol a levél eredetileg megjelent egy német hekker munkája eredményeképpen, kiderül: a cég elismerte, hogy a két munkatárs náluk dolgozik, és hogy feltörték a levelezőrendszerüket, de tagadta a levelek eredetiségét. Hihető, ugye?...
DAX 2013. 02. 01. 17:51
Hétvégére vállalok önkéntes vagy hozott anyagból longosok kínzását díjmentesen. Mazochisták előnyben :-)
eur/usd,usd/jen,eur/jen,sp,dax keményen büntetett ma

friss hírek További hírek