LordCS

Regisztráció: 2020-05-05 08:54:17

Hozzászólások száma: 4

Utolsó hozzászólás: 2020-09-17 09:32


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 09. 17. 09:32
Ez a trükk addig müxik, amíg van az alperesnek bejelentett melója és/vagy vagyona. Próbáld meg ezt egy nincstelennel, mondjuk ilyet pedig nem szabad a kéglibe beengedni.
Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 08. 06. 11:22
Nem szeretnek egy csaladot sem lenezni vagy megbantani, de abban a kornyezetben (K-Dunantul), ahol en felnottem, az igen csak marginalizalodottnak szamitott, amikor eppen csak kajara jutott a gyereknek. S a csoro gyerekeknek sokszor a lenezes, kikozosites a jussa az iskolaban, ez sajnos tapasztalat. Meg azoknal az ismeroseimnel is, akik szerenyebb viszonyok kozott nottek fel, ennel tobbszorosen nagyobb kerettel szamolnak csaladtervezesnel, ertsd legalabb 25 milcsi/kopf egyetem vegeig.
Egy 12 eves gyereket nem kuldhetsz el dolgozni, ha surgosen fogszabalyzora vagy mas fizetos kezelesre van szuksege. Ruhazkodas, jatekok, csaladi programokrol nem is beszelve. Teny, hogy a 19. szazadban a szenbanyak melyen nott fel sok gyerek, de mas kerdes, h akaruk-e ezt. En pl nem.
Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 05. 05. 10:04
Hogy rossz lóra tett az egyértelmű és felesleges ezen vitatkozni is. Tudta előre? Nem. A jelen problémáin nem segít a kesergés a múlton, ez a vonat már elment, visszacsinálni nem lehet. Ennyi erővel én is siránkozhatnék, h miért nem vettem 17-ben hitelre lakást, mert lehetett volna.
Lakás/Ingatlan árak topik 2020. 05. 05. 09:07
Üdv! Nem hiszem, hogy olyan rossz lenne a helyzetetek 50? guriga tőkével és 1+? misi havi jövedelemmel (fizu + tőke jöv.). Helyetekben bérelnék jó helyen akár 300k-ért, ha tényleg így álltok, mintsem h egész nap ezen keseregjek. Központi helyen lakva lehet dobni a kocsit, ami amúgy is csak pénznyelő, csomó időt lehet az utazáson spórolni. Később még mindig lehet venni, évtizedes távban úgyis hullámzik a piac. A megspórolt időt lehet nyugodtan pénz keresésre fordítani.
Ha mégis most akartok venni, és ingatlanhoz kötni magatokat, haveromék Bicskén vettek tavaly családi házat, 20 perc alatt Kelenföldön van a vonat. Ha van részleges HO a melóhelyen, akkor ez is lehet alternatíva.
Családi szinten megkeseredni felesleges, meg fél napokat elutazgatni össznépileg meg pláne, szvsz. Ja én is bérelek és ez nem okoz nekem törést.

friss hírek További hírek