de én rossz szeretek lenni, akkor is szeretsz....?
Na jó csak vicceltem, nem tojnak rád a hölgyek, csak miattam, úgyhogy visszafogom magam, most velük foglalkozz Spade, drága ... na meg a tőzsdével elsősorban....
"Azt magyarázzátok meg, amikor egy pasi a számat nézi folyton, amikor beszélünk, nagyon zavarban voltam (semmi nincs köztünk) 3 éve, először azt hittem csak leszokik róla, de nem.... Megis kédeztem kínomban..... A válasza: nem tudom"
Spade, ne is kivételezz, mert botránylesz/van :-))))ezzel így vagyok én is, egyszerre jöhet akár 2-3 pasi, (amúgy nem), csak nem tudom, hogy a Spade akkor miért voltál már arra is féltékeny, amikor leanyarosoztam a Michael Boltont, amikor a Pavarottival énekelt :-)) Én nem vagyok féltékeny.... link
Azt magyarázzátok meg, amikor egy pasi a számat nézi folyton, amikor beszélünk, nagyon zavarban voltam (semmi nincs köztünk) 3 éve, először azt hittem csak leszokik róla, de nem.... Megis kédeztem kínomban..... A válasza: nem tudom....
Jó :-))
drága Spade :-) ne csak velem foglalkozz, mert akkor megint engem fognak utálni, nem téged, érted, picim :-))))???!!! Ilyen az élet, a mi "szerelmünkbe" bele sem mernek szólni .-))))))
Küldj a barátodnak is számot, addig én próbálkozom, Buxinak:
Santana - Maria Maria [TheWraith] link
ZENEBOX - Portfoliósok kedvenc zenéi
Ide rakjuk be a Portfoliósok által kedvelt zenék linkjeit. Szerencsétlen Lelkisegély topikot ne offoljuk már teljesen szét.
Mindjárt rakok is be egy számot, hogy megjöjjön a hangulat!
link
:-))))