A saját tőke kb. 250 Ft/részvény. Eredménye pedig az elmúlt 3 évben 0 körüli: 2008-ban -34 millió, 2009-ben +25 millió, 2010-ben pedig +1,3 millió Ft, amit azt jelenti, hogy 1 Ft se volt részvényenként.
Ennek a papírnak a reális árazására így első ránézésre azt mondanám, hogy max. 250 Ft, de inkább alatta.
A kibocsátási tájékoztató szerint a Visonka 2010. évi árbevétele 2,32 milliárd forint, üzemi eredménye 28,3 millió forint, mérleg szerinti nyeresége 1,32 millió forint volt. Az előző évben, 2009-ben 2,34 milliárd forint árbevétel mellett 25,2 millió forint mérleg szerinti nyereséget ért el, üzemi eredménye 36,8 millió forint volt.
A 490 millió forint jegyzett tőkéjű társaság saját tőkéje 496 millió forint volt 2010 végén."
Nem kajálja be ezt senki. Kicsit másképp kéne a vételi oldalt építeni, több ajánlat egy árszinten, egy forinttal elé állások, h kicsit életszerűbb legyen, mert ez így kva átlátszó.
gondolod az ilyen nyakkendős szél...
hámosokat érdekli?amig megy a légkondi?)))egyszerüen nem értem minek tesznek be vételeket egymást tullicitálva 1000 ft alatt kapjanak,,,lehet ezek a nyakkendösök eteti a böfiket hogy na lám azé van vevő....
Esténként pedig nem ártana, ha elolvasná a társ fórumokat, keg, phyl és ezt is, hogy képben legyen, mert ez a Való Világ.
Ne csak a befektetők pénzét elsikkasztók véleményét ismerje a tárgyalóasztal mellől a légkondis irodából, hanem a azokét is, akiket átvertek és a pénzüket ellopták.
Egyébként sok sikert a cégnek, kár, hogy ilyen hírhedt banda háttérrel kellett tőzsdére menniük.
... és ki kellene állni 66K-val a könyvből, hogy mozduljon is, mert így a kutya se veszi...
Azt kérdezném tőle, hogy miért csodálkozik a wc-papír topikon? Köszönje ezt korábbi ,főnökeinek' TP"-nek Matyóknak. Tudnia kellett mi folyt a phylnél évekig, látta a keg történetét is. Mit vár akkor ezek után? Inkább segítsen abban, hogy kiderüljön végre az elmúlt évek phyl mutyija!
Zotya32
Nekem is leesett az állam pár bukó hallatán,(kgy-en)de én nem tettem ebbe nagy zsét, mert erősen spekulatív papírnak tartottam, akkor is.
( van a phylből régi áron 28-on és 23-on is---nekem ez adó karbantartásra kellet tavaly---jelentősen csökkentettem a darabszámot amikor MA beszállt az üzletbe.Buktam rajta én is rendesen de nem milliókat, kb. 5-700 ezret) szóval akkora tétekkel mint páran én nem szállok be a BÉT-re, ilyen papírokkal.)
Lehet igazad van, ha a Mari néniket beviszik a brókerek a málnásba( nincs könyvük, nem látják mindkét oldalt, meg olyan szép az egész, mint egy mese.... :D)
Visonka Nyrt. a veribesztof