Milyen kam ralliztato? Eva is vette meg. Ugy gondoltak van meg ido. Esetleg megoldas. Felre is olvashattak az uzenetet a beten, mert az volt a cim, csodeljaras megszuntetese. Es racsaptak
Figyu, Te mindenhol csodot varsz.
Nem csoda, ha evente egy bejon.
Nekem is bejon ha azt mondom minden felmegy. Ez is hetszerezett 10rol. Opimus, konzumot, ott1t is temetted. Aztán 7-10szereztek kozben. Gondolom nem erted
Tudtad, hogy benne lehet a levegőben. 19re lapot húztál, nem egyszer, nem kétszer.
Azt írtad ez a kedvenc kis papírod.
Akkor hozott eleget előtte. Vissza adsz belőle kicsit, fogd fel így.
Nyár óta kérdezted miért nem ezt veszem, mondtam 36-40et elérte, utána nem volt nekem. Igaz onnan is duplazott majdnem, de en megvartam a kimenetelt papir nelkul.
Nem orulok ennek a sorsnak. Sajnalom a ceget, a reszvenyeseket.
Meg kell tanulni diverzifikálni. Mondjuk ahhoz toke is kell, igaz
Kamuci, ez a topik meg a te beülteto Dumaiddal
Tagadtad a csődöt es gunyolodtal rajtunk, akik láttuk hogy ebből felszamolas lesz
Te viszont a szokásos Dumaiddal jöttél elo hogy ilyenekrbe egy millát rágjanak
Hal istennek a kutya sem hallgat rad
Egyébként Externet pápázik majd a Bétről.
Tele van a tőzsde látnokokkal, akik tudják a jövőt, és ide firkantják.
Miért ne. Jó poén.
Ingyen van. Valamit mondani kell, csak úgy feltör az emberből, megkérdezés nélkül.
én is a póruljártak közt vagyok, de nem nagy tétellel érintve
amikor lement 23-ig, és utána feljött, 39 és 46 közt eladtam a fele rv-m, de még így is maradt 8K darab
THOKJO, egyszer megadtad az e-mail címed, akkor nem írtam neked, de most lehet, fogok írni, mert nem tudom, mi lesz a teendő
ha olvasol, erősítsd meg, hogy az az e-mail még él, légy szíves
Na mert a felfüggesztett TWD, a fizetni nem tudó Trinvest eszedbe sem jutott. Csak Nutex.
Mikzben ott elindult egy tőke emelés.
Speki berobbantál ide az új nickkel, de mi a régi nicked?
Visonka Nyrt. a veribesztof