Én sem vagyok egy habos kávé, de a te gonoszságod, rosszindulatod minden képzeletet felülmúl....igazi szolga lélek vagy...a rablók kiszolgálója, de inkább tetettestársa vagy.....jól megfizetnek kenyéradó gazdáid....írogass nyugodtan...hisz Fizetett bértolnok vagy...
Inkább veszítsem el minden befektetett pénzemet, minthogy ilyen ember legyek, mint te.....mától nem válaszolok neked, mert arra sem vagy méltó, hogy leüssem miattad a billentyűt, vagy megérintsem a képernyőt....!!
Hát mi voltunk!!
Lassan elfogynak a szlovákok papírjai, mert annyira rá fognak kattanni, hogy lenyomják az árfolyamot 50 alá!!
Ezt rubel01-nek is üzenem....szóljon a gazdáinak, hogy itt is kezdődik a b@..tatás... nemcsak a KEG-ben....ha nem lesznek hajlandóak egy normális kiegyezésre, akkor az agyukra fogunk menni..ez azért mégsem Szlovákia...nem engedjük, hogy a hatóságok eltusolják a disznóságaikat...!!!
Még ilyen sem volt 10 éves tapasztalatom alatt, hogy nem tudom eldönteni, hogy mit akarnak ezzel a papírral. Az biztos, hogy sok darab ment 65-70-között. Ebből látszik, hogy sok a bukó is.
Visonka Nyrt. a veribesztof