persze hogy az ettől rettegett a telekom is csak azt nem tudom, hogy ennyiért is megéri és eszméletlenül lehúznak a németek vagy a DIGI nek van ekkora tőkéje hogy belefér ez az ár amíg piacot hódit :) persze 5G nem fog kapni szerintem ebben a kormányunk és a németek megállapodtak, hogy nem engedik meg cserébe fejhetik a telekomot
nálunk ,még a leánynál van egy mobil stick a laptophoz havi 1000-ért mert emiatt a kevert oktatás miatt kellett az egyetem miatt mikor megjelenéses óra után online óra jött és az egyetemi net meg egy fos. persze most semmire nem használja mióta itthon van és nem kell bejárni asszem azon 30Gb elérhető ezért a pénzért
most akarok átugrani a pennybe , nálunk beindult a kacsaprogram a hétvégén, kisült egy nagyadag háj és egy szép kilós máj is :) isteni finom lett a tepertője is és a máj is igaz utóbbi gyakorlatilag elfogyott :o))
Megjöttem a pennyből, nem volt liszt (mondjuk nem akartam venni, csak ránéztem) Re: roham Krumplis tészta lesz, elég húst ettünk, a gyereknek maradt tegnapról fasírt. 😄
igen , viszont tartalmaz ingyen hálozati 200percet és 15GB netet és nem szabad elfelejteni hogy idegen hálozatba az eddig 5FT os perdíjat leviszik 4FT-ra ami iagzán kecsegtető
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link