Még maga Warren Buffett sem tud mibe menekülni most. Amikor a hatalmas vállalati készpénzállományokról beszélünk, mindenkinek az Apple neve ugrik be először, miután több mint 200 milliárd dollárnyi készpénzen ül a társaság. A Berkshire Hathaway nem sok mindenkinek jut eszébe, pont azért, mivel Buffett cége általában elkölti a pénzét akvizíciókra. De mostanában nem voltak túl aktívak, ami abból is látszik, hogy csaknem 100 milliárd dollárra nőtt a Berkshire Hathaway készpénzállománya a 2013 évi 40 milliárd dollárról. Warren Buffett híres befektetési stratégiája, hogy
sokkal jobb egy csodás céget fair áron venni, mint egy fair céget csodás áron.
Ebből pedig arra lehet következtetni, hogy valószínűleg hiába a hatalmas készpénzállomány, Buffették valószínűleg nem találnak a jelenlegi árakon megfelelő vállalatokat.
szabion van a rozsdás, gondolom ma nem indít atomcsapást :o))
a kis UN az már necces :o))
17:19 | Összeomlásra készülnek a milliárdos befektetési guruk
Sziasztok ajanlani szeretnek Nektek egy papirt BITCOIN GROUP SE isn DE000A1TNV91 - en egy hete vettem bele, es mar jelentos reszet realizaltam is, de meg emelkedik, azert aki belevesz, legyen ovatos!
nézem én is :
VIX index +13.5 %
ez azért már valami...és még csak holnap jön a csütörtök és péntek, ami tradicionálisan esö nap...
ki meri ilyen atomcsapás riogatás mellett átvinni a hétvégére ?
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link