Ne feljtsétek el, Hóstrucc és Rébékmadár a XV. századi ezüst gyertyatartókat és a Rembrantokat is kitenni az 1000-es buli után XD . A Song Of Ice And Fire - recommended reading order . 1. A Game Of Thrones2. A Clash Of Kings 3. A Storm Of Swords 4. A Feast For Crows 5. A Dance With Dragons Itt érdemes elolvasni a "Fire And Blood"-ot és az "A Knight Of The Seven Kingdoms"-t (3 novellát tartalmaz, másik címe Tales Of Dunk And Egg - The Hedge Knight, The Sworn Sword, The Mystery Knight). Én épp most fejeztem be (10 perce). Így most várhatok a következőkre... 6. The Winds Of Winter (unpublished) 7. A Dream Of Spring (unpublished) Állítólag a Dunk And Egg történetek is folytatódnak majd...
Köszönöm szépen! Félrenéztem: holnap lesz :) Na, szuper, hogy nálad is nagyon felpörögtek az események! Elmondhatjuk, hogy jó munkához idő kell.. :))) Én, ha törik, ha szakad, akkor is beköltözöm májusban. Konyha tuti nem lesz kész, de már elegem van a nyomorgásból.
Nem, elejétől olvasd! Amúgy 1) boldog fórumszülinapot! 2) Nálam is elkezdődött tegnap a hidegburkolás! Melegburkolat is a szobában áll, de az egy későbbi etap lesz. :)
Meghozták a laminált lapokat és a hozzávalókat. Fáj a hátam :) Azt hittem elsőre, hogy nem ismerem az írót, de megtaláltam a polcomon "A Feast for Crows"-t. Fogalmam sincs, hogy került oda, de ha már így esett, akkor megkérdezem, hogy érdemes-e belekezdenem, úgy, hogy nem olvastam az első három részt?
Én már elolvastam a "Fire and blood"-ot, és most fejezem be az "A knight of the seven kingdoms"-t. 2011-ben jelent meg az "A dance with dragons"... Biztos jobb neki a közönségtalálkozókon, meg a forgatásokon "Daenerys" cicijeit nézegetni, mint üldögélni egy kunyhóban egy szövegszerkesztővel :-)
Huuu pedig befejezhetne az öreg.. Azóta írt vagy 3 könyvet, meg ugye a hbo sorozatot is viszi.. . Nagy rohadék mióta is várjuk a következő könyvet?! :)
Ha elég sok hozzászólásod volt, és rendszeresen beléptél akkor lépsz szintet, ugye? Én azt szeretném, ha G. R. R. Martin befejezné végre a Winds of wintert... Erre kevesebb esély van, mint Opus 10 000-re :-)
Hihi, ez nagyon jó volt! (megintcsak :)) R: 422 Nem lenne rossz, ha nem vernék be újra 400 környékére.. Ottóka meg menjen 400 környékére. Csak ennyit szeretnék (első körben) :))
Tök Opus Topik