Nem lóg a bilibe a kezem, csak Ottóka Eszti általi előzésére reagáltam. Persze bármi lehet, ez mégiscsak a magyar tőzsde... :))) Amúgy qrva rossz nézni, hogy csak esünk, esünk és esünk és gyakorlatilag áprilisig esélyét sem nagyon látom az emelkedésnek. Bánatos vagyok :(
Aki hatot tud futni, az tud tízet is és onnan már csak elhatározás kérdése a félmaraton. Az én "mesterségem" meg olyan, mint az ML papírok árfolyama: szép volt, igaz se volt :)))
Lassan már megszokhatjuk, hogy ilyen a Mikulás-rally Mo-n... Bár a Setem settenkedik :) és a Richter se nagyon akar esni. Az ML papírokról és az Ott1-ről nem beszélünk! :)
Dehogy vagyok király! Kezdő vagyok. Kell az állóképesség, mert a fiaim mindig megizzasztanak foci közben :-) Propolisz tabletta! Nekem segített, tegnap nem fáztam meg. :-)
Király vagy, hogy ilyenkor is futsz, de nekem sem jön be a hidegben futkosás. Életem első félmaratonját 1 fokban futottam, utána egy hétig nem volt hangom :)
Kicsit olyan lett Opus, mint egy pókerjátszma. Emelem a tétet apporttal. Tartom. Emelem a tétet eséssel. Tartom. Emelem a tétet másik cég beolvasztásával. Tartom. . . . :-)
Október óta minden héten kétszer futottam 5-6km-t. Én úgy tudom télen is szabad futni, csak akkor időben el kell kezdeni, hogy hozzászokjon a szervezet a lehűléshez. Tavaly a gyerekekkel szánkóztam és ott futott el mellettünk egy 40 körüli férfi a nagy hóesésben (persze sapka sál, minden volt rajta a futócuccon kívül) :-)
Tök Opus Topik