Utólag tényleg nem rossz. :)) Ezt nem lehetet kihagyni! :) Sajna én sem dobtam ki anno 29k közelében, de azért vagyok megint ilyen nagy FIÚ már megint nagy pluszba fordult a speki, sőt sikerült ma daytradet nagyban realizálni. :)
Phyily: felejtős nálam. 500 millás nyári jegyzésben benne vagyok, gondolhatod mi lesz itt novemberben. :-) Sok sikert!
igazad van gepida.
szakmailag liliával értekezek.
mol speki:
lex mol napján reggel short, majd visszavétel után long és azóta harmadik napja (a mai a negyedik) a mol van első helyen a tpplistán, illetve tartás :o)
ez így utólag leírva könnyű, de külön füzetkébe van vezetve, plusz e-mail-en nyitás előtt félórával legkésőbb elküldve - tehát dokumentált !
sr bevonás jön; ez mutathatja az irányt - hírekben is ott volt, pont te linkelted be.
meg mi nem vagyunk akkora spekik, hogy nagyon szakmázzunk; én még ma is félve írtam le a véleményem pl. a phylben.
Az "ismerkedőst" én nem akarom bántani! :) Csinos csajszikkal én is boldogan ismerkednék :) , DE azért néhány "szakmai" / hú de csúnya szó, valami kitiltott bbroker vezette be/ hsz-t azért megeresztehetne a NŐI tagozat is. Akár a MOL-nál is. Most itt nem x év múlva teljesülő orosz pasik lerohannak és majd megadjuk magunkat nekik álomképzetekre gondolok, kedves disco. :-)) sorry
Ez a papir megjárta időközben a 29k és 26.1k -t. Ami kemény +/- 10%.
Már akartam írni, de nem mertem. :)
"Hogyan szedjünk fel..." The best of all time topic. :) Ez van. A világ tőzsdéi csúcsokat döntenek, a magyar piacon felvásárlási story fut. A kispapirok up and down. DE!
A hormonok még Bernakét és Greenspant is legyőzik! :-))
Törvényes MOL , melynek pénzügyese a szintén játékos OTP és szinte lefedezve a a BUX .
álom , álom , mindenki aluszik , még a villamos is , aludj el szépen kis Bux Balázs.
Egyenlőre sehol sincs akkora minusz amivel itt reggel riogattak.
Tegnap egy nagydarab befektető kivonta a pénzét a qqq ETF-ből 1,2 milliárd dollárért (mondjuk nem kicsi), az alap logikusan adta a "holding"jait i.e.: a cégeket amik benne vannak.
Nem ez a tétel fog itt dönteni, de elgondolkodtató, igazából még csak most kezdődik az eredményszezon.
biztos van, csak nincs kint velem. fene se gondolta, hogy ilyen bonyolult ez :)
asszem a supportot megcontactolom :)
ugy tünik ez mar... beyond my reach...
a pw-del nincs problemam, bar korabban el kellett kiserletezgetnem vele. akkor be akartam kapcsolni, es azota is be van.
a laptopon Win XP-t hasznalok, a helyi halon nemtom mi fut.
Enigma: kösz a tippet, a köv. ujrainditaskor megnezem ill. erre van vmi progi (hogy ne kelljen ujrainditani?)
idöközben elkezdtem a supporttal a contactot... de ez halal :(
mindig "elküld" vhova egy masik linkre :))))))))))))))))))))))))))))))))
nem adtak a laptophoz használati utasitást????? :)
most egyébként wines vagy linuxos beállitásokat akarsz megtudni?????
a jelszot meg hol nem akarod beirni???? mikor feléled vagy mikor bekapcsolod???? Első esetben asztalon jobbgomb képernyővédő második esetben vezérlőpult felhasználók.... feltéve ha win, ha linux akkor is nagyjábol hasonlóan.... :)
nem passwordot akarok bevinni (az már benne van) hanem hogy eleve fel se ébredjen a laptop, hacsak be nem viszek vmi bill. kombót. lehet, ehhez segédprogi kell, mert az energia beállításoknál nem találtam ilyen lehetőséget. Te találtál?
azta, ez a gyökérkönyvtár-megosztás ill. annak visszavonása mindig ilyen sokáig tart? már 15 perce csak indexál...
sajna ez a Windows egy magasabb intelligencia terméke/küldötte, ezt én fel nem foghatom :)
azt, hogy miként vagyok helyi hálózatra bejelentkezve, hogy tudom megnézni?
a
CÉGNÉV (Samba 3.0.22-13.18-SUSE-CODE10 (Intern))
meghajtónév arra utal, hogy SUSE linuxos, vagy semmi köze hozzá?
TIPPSAROK