csak kivertek a stopjaim... :) marad még pár mol azt el se adom, de ugy belendult itt a nép hogy engem is rábeszéltek egy kis shortra.... csak eg ne bánjam honap.... tiszta zizi itt mindenki.... :)))
:o)
Barna, én is szívesen tökönszúrnám (vagy inkább azt aki ezt kitalálta...)
Az egy dolog, hogy "ilyenhez" nem ért a múltja miatt, de legalább egy normális szakember véleményét kikérhette volna mielőtt dönt.
Hisz mindenképpen az Ő felelőssége -meg a képviselőtestületé-.
Nekem szerencsére nem okozott semmi anyagi veszteséget ügy, de sajnos valszeg sokmindenkinek igen, és nem csak a tőzsdén.
elhiszed h longba vagyok....??? :DDD egyediket meg is hagyom, a hatit lehet zárom.... de ez valami eszmééletlen vaze hogy eu rally, usa meg csak néz mint jani a moziban mi meg szakadunk vaze.... :DDD
ez vicc...
egy tornász könnyen megcsuszhat a nedves talajon ( hát mégha nem ingatlanos) , azért nem ártott volna
kicsit jobb ingatlan szakértőt alkalmazni vagy pl könyvépítést , mert így nem sokáig marad Polgármester.
Miért? Tehetném fel az álnaív kérdést...
Azt nem lehet, hogy végrehajtatunk valakivel egy korrekt rendszerváltozást aki normális szabályozási rendszert dolgoz ki?
Szia,.
Nézd én szeretem ezt a piacot. és nem szeretem a gusztustalan dolgokat.
Azt meg pláne nem, ha ezt a kedvenc piacomon teszik.
Nem hiszem, hogy ezzel egyedül vagyok.
Ha ma konkrétan anyagi kár nem is ér.
Az erkölcsi veszteség jelentős
Ezért van az többek között, hogy lassan ebben az országban az, hogy spekuláns már nagyobb sértés, illetve szitokszó mint mondjuk a seggfej.
Remélem észrevetted, hogy itt a fórumon 3A-val kapcsolatban csak a szépre emlékszünk.
Ha valami nemtetszik, vagy gyanús, azt nem említjük.
Minek riogatni a befektetőket?! :)))
Különben is a Te érdekedben teszik. :)
Nem lett volna eleg csak annyit irni : "A szopatás" !? -szep viragnyelven :-) Most orszag-vilag tudja, hogy AAA szopatás. Csinyjan kene banni az ilyen infokkal gurukaim! :-)
TIPPSAROK