sacc per kabe ha ma tovabb megy, akkor figura van "szokasos figura" johet, ami tobb honapos felfele araszolast jelent manapsag ezt par het alatt is lezavarhatjak uj ATH -ra mehet akar
Kérdés mikor adjuk el? Mert én már sokszor vertem a fejem a falba, hogy nem adtam el 740-750 körül. Nincsenek illúzióim, akik utoljára maradnak, azokat kiszorítják gátlás nélkül. Kíváncsi vagyok, kinek mennyire remeg a keze. Van aki ki meri várni, hogy 1K fölé menjen? :D
Utóbbi. A tőzsdézésben volt egy hosszabb szünet. 2008 után. Mikor minden részvényed jó ha harmadát érte mint az előző hónapban. Főleg az OTP-re gondolok. A tőkém nagy része ott volt. Mostanában adtam el duplában. Hosszú ideig csak állampapírt vettem. Kemény idők voltak, de happy end lett a vége. :D
Jó estét!Nem tudtam itt lenni, hát tuti a mai napon lőtt ki az árfolyam!!!A nagyobb probléma a következő:Régóta részvényes vagyok úgy hogy időközben csak a mennyiség változott.Sosem -- tehát most sem kaptam -- a ( rendkívüli) közgyűlésre meghívót, ami közel sem tartok törvényesnek, az értékpapírszámlámat, két közismert brókercég ill. bank vezeti...Korábban is voltak kisebb problémák-- mely szerint a cégek az adatváltozást más cégnek pl. a ZWACK NYRt.- nek sem jelentették le, de ilyen jellegű gond -- tudomásom szerint-- nem volt ( sajnos más jellegű nem 1 szer sőt).És -- ha a közgyűlési meghívót jól értelmeztem: Ha nem tettem meg az ott leírtakat-- amelyek a kgy.részvétel feltételei -- annak ellenére hogy rvényes vagyok-- nem vehetek részt a kgy-nBár elkerülhette a figyelmemet is -- a "portfolion de a napi.hu-n" sem ( azt csak ritkábban olvastam) nem bukkantam olyanra mely utalt volna a holnapi rkvi kgyre.,, de tudom hogy ez nem kötelező itt még említeni sem csak egy kissé furcsa... ( nem ez az első furcsaság) Szóval készül " a megabank a fúziók közben vagyunk" és a kisbefektetők -- ha nem szemfülesek és csak a gazdasági hírportálról tájékozodtak-- tudom hogy ez nem kötelező itt közzétenni sőt említeni sem csak furcsa..., szóval a portfólió pont most lesz / lehet Prima Primissima ... úgy hogy egy ilyenre sem telik mondjuk egy kurta hír!!!A gazdasági jogban járatos embereket kérdezném -- a meghívó hiánya-- úgy hogy más kapott-- és főként emiatt az hogy nem értesültem az egészről idöben és ezért a kgy részvételi feltételeit ( ami a meghívóban részletesen le van írva) nem tudtam teljesíteni ezért pedig azon részt sem tudtam venni, ...ha tudom bizonyítani, részvényesi mivoltomat, ill. a kgy meghívó hiányát és az oksági kapcsolatot a leírtak között!! , mit tegyek ... MNB???!!!Köszönöm aki érdemben segít!!!!
4iG-ben volt eső. Az évben 531 volt a legalacsonyabb és 770 a legmagasabb árfolyam. Ehhez képest, holnap 820 fölé is mehet. Mai forgalom 93 millió ft. Ebben az évben január 23-án volt utoljára ekkora, 740 ft-os átlag mellett. Utoljára 50 milliót meghaladó forgalom július 11-én volt, egész pontosan 75 millió ft, 640-es átlaggal. Aki most kiszáll, az szerintem hibát követ el.
TAKAREKJZB