Senki nem mondta, hogy ma indul. Ez az előterjesztés már ismert volt, eredményhatással nem jár. Egyik sem új. A jelentés lesz a kérdés, ott jöhetnek a pacik. :)
Elnézést, hogy belekotnyeleskedem, de ez marhára nem akar megindulni. Részvényes lennék egy kisebb összeggel, és korábban jó körök voltak benne 650 és 750 között az elmúlt időszakban, de ez most nagyon halott. Az ANY-ban is több élet van, mint ebben a papírban.
Ez igaz kolléga, de ez már a második kör volt. Az első kör pedig 2016-ban, amikor a VCP
Finanz Holding részvénycsomajának megvásárlásával már 2016 év végére 68 % fölé emelkedett a takarékszövetkezeti szektor tulajdoni hányada. "2016. negyedik negyedévében jelentősen módosult a Társaság tulajdonosi
szerkezete. 2016. október 14-én az A64 Vagyonkezelő Kft. tőzsdén kívüli
tranzakció keretében értékesítette részvényeit a B3 TAKARÉK Szövetkezet,
illetve a Fókusz Takarékszövetkezetek részére, majd 2016. december 9-én
a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt. (Takarékbank) megvásárolta a VCP
Finanz Holding Vagyonkezelő Kft. részvénycsomagját. A tranzakciókat
követően a Takarékbank és a szövetkezeti hitelintézetek összes tulajdoni
hányada 68% fölé emelkedett az év végére. https://www.takarek.hu/tarsasag/Rolunk
T. kollega: Ismereteim szerint a Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt 533 Ft/részvény ajánlati áron a 2017. június 26.-án indult és 2017. július 31.-én lezárult kötelező nyílvános vételi ajánlati eljárás keretén belül szerzett meg 20.92.211 db részvényt, ezzel a közvetlen befolyása az FHB JZB-ban a 86-87%-os-ra emelkedett a szavazati joga és az alaptőkéből való részesedése alapján.
Nem lesz rossz, de anno 2016-ban, Spéder kivonulása után alig 500 Ft/részvény felett valamivel vásárolt be a Takarékbank az akkori FHJ JZB-be, ha jól emlékszem.
TAKAREKJZB