Szerintem ez nem kérdés,hogy igen.Nem lehet összehasonlítani amikor magyar honfitársaink a jobb megélhetés céljából elmennek egy nyigat-európai országba DOLGOZNI azzal,amikor muszlim illegális migránsok lerohanják Európát.
Mind peldaul a havi egy jelenlet Soros topikban. Koszonom nincs mirol beszelnunk. Szerintem meg Farkas Florian vagy. Bozonyitani nem tudom de a forumos viselkedesed alapjan ez a "megalapozatlan" gyanum. Orbannal meg amit linkeltem plusz ideztem.
Melyik kijelentésére gondoltál? A Soros alcivil szervezettel kapcsolatban arra gondolsz,hogy signal-al ott dolgoztok e? Nyilván nincsenek bizonyítékaim,csak megalapozatlan gyanúm a fórum viselkedésetek alalpján.
Esetleg reagalnal par altalunk irt dologra is? Mert lathatoan olvasol es vadaskodni volt erod. Akkor Orban ur kijelenteseivel egyet ertesz vagy sem? Illetve elnezest kersz a Soros szervezetes propagandista vadadert vagy fenn tartod?
Sajnos egységesnek látom a legfontosabb kérdésben, a bevándorlás terén.Nem megakadályoznák a migrációt,hanem sodródnának a brüsszeli árral.A fidesz kapcsán nem találkoztam még olyan felméréssel,hány %-át teszik ki a szövetséges pártok az össztámogatásnak,de szerintem elhanyagolahtó.
Egységes tömbnek látod az ellenzéket? Nincs olyan párt, amit kevésbé tartasz kártékonynak a többinél? A kormánypártoknál ugyanolyan hasznosnak tartod a fideszt, a kdnp-t, mdf-t, kigazdákat, mint a lungo dromot?
" az ellenzéki összefogásra szavaztok" Neked mi a javaslatod? Szerinted hova szavazzak, ha a fideszből kiábrándultam? Hova szavazzon az, aki soha nem ábrándult be a fideszbe?
Nezd csak a te kedvedert megneztem. Ebbe a topikba Pont egy honapja irtam utoljara. Most irtam 8 hozzaszolast. De ugye en vagyok a Soros szervezetnel dolgozo propagandista. A kedvemert megnezed hogy te mennyit is irtal be az elmult egy honapba? En tippre ugy 60-at mondok.
Szerintem azt nem kell magyarázni, hogy miért is próbálok pontosan fogalmazni és érvelni. A fő oka, hogy ezt itt teszem, az pedig az, hogy te nagyon sokszor pontatlanul fogalmazol.
En semmi ilyennel. De megint valasz helyet csak vadaskodni tudtal. Nem ugrok minden Soros cikkhez. Visszanezhetjuk az utolso 20 hozzaszoladt. Egy ezresem ra hogy te fogsz nyerni a soros temaban.
Az ELIOS ugy miatt meg 13 Milliardot. Erdekes akkor kb 20 milliard korul lehet nalad a hatar. Ha anno ezek miatt a szocikat elzavartuk a Fidesznek vajon miert szabad?
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen