Korrekt. A kérdésem a következő. Talán ezt Hali tudja, vagy Sobadi. Szóval: Miért Orbók a saját részvényeiből elégíti ki ezt a tartozást? Vagy ezzel szemben követelése is lett a céggel szemben? Annak mi a lejárata ha igen? Vagy ezek nem Orbók részvényei hanem a társaságé amivel ő rendelkezik? Nem teljesen tiszta nekem.
Tisztelt Befektetők!
A SET GROUP Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhelye: 1026 Budapest,
Hűvösvölgyi út 27., cégjegyzékszáma: 01-10-046842, a továbbiakban: Társaság) a befektetői
megkereséseknek ezúton eleget téve tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket az alábbiakról.
A SET Goodwill and Enterprise Management Kft. a MÁTÓ-STÁB Kft. 70%-os üzletrészét
összesen 96.335.000,- Ft összegért vásárolta meg a korábbi tulajdonosoktól. A felek a köztük
létrejött megállapodás értelmében a vételár megfizetésének határidejét 2019. augusztus 31.
napjában jelölték meg.
Ezt, a korábbi tulajdonosok által a SET Goodwill and Enterprise Management Kft. felé fennálló
követelést dr. Orbók Ádám, a Társaság stratégiai igazgatója - engedményezés útján -
megvásárolta az eladóktól, melynek ellenszolgáltatásaként összesen 321.117 darab SET
GROUP Nyrt. által kibocsátott HU 0000107537 ISIN számú „A” sorozatú, dr. Orbók Ádám
tulajdonában álló törzsrészvény szolgált.
Budapest, 2018. december 19
Azért koszonom ! Itt mifelénk nem az a kérdés , hogy mibol veszel gepet , hanem hogy ha megveszed akkor ertesz e majd a megjavitasahoz! Ez olyan tudas amit szerintem akarhany Egyetemi dipi sem tud tulszarnyalni ! En egy olajos szakit tobbe nezek , mint sok raklap menedzseres diplomast ! Ettol fuggetlenul en sem szeretnek javitassal, allassal idot tolteni ! Jo jona traktor , csak ne romoljon el !
Az enyém 2000ben gyártott darab és ugyanolyan jó, mint a korábbiak. Jók a 820-as modellek is, ugyanaz a technika csak máshogy néz ki a lemez burkolat. Lényeges, hogy szívó dízel legyen, turbósat ne vegyél. Mindennél többet számít viszont, hogy ki és hogy használta. Ha egy levetett tsz-es gépet veszel, annak a váltója valszeg tropa, felújítása 600eFt. Én egy kisebb családi gazdaságból vettem, kiegészítő gépnek használták pótkocsizni, permetezni. Ha olyan gazdától veszed, akinek csak régi traktorjai vannak és most kezd modern gépekre váltani, nála látott egy s mást...
HALI ha itt vagy lenne egy kérdésem ! Azt írtad valamikor, hogy parasztgyerek vagy ! Mond már nekem kérlek, hogy az MTZ 82 traktorok közül, melyik az az évjárat amiben még volt anyag, és megbízható? Kicsi valószínűséggel romlik el, és lehet rá számolni! Persze tudom talajdonos függő is !
SET Nyrt