Egész évben adóoptimalizalsz? :D Itt egy mínusz 20% bukó, amott egy mínusz 10.. Hogy a picsaba nem fogyott még el a pénzed? Én aztán nem hiszek neked :D
Ne hari de tudod én hosszú távra veszek. Nem napizó vagyok. Holnap 100 alatt megveszem, én nyomtam pénteken 100 on le benne voltam. 100 alatt bevásárlok, nyáron ránéztek. Nem fogok idegeskedni, mert ez nem tud le menni. Mindenki fentebbröl van. 117 ről vagyok 20 pont mínusz az semmi. Vannak itt akinek most nem tetszik, hogy valaki itt veszi meg. 96 volt az alja. Megvárom meddig esik,onnan ez fordul, 100 alatt Nutex Nord van. NUTEX MEGLEPI LESZ,az már nem speka.
Szerintem az MNB is vevő lesz erre a modellre. Legaláb valakit végre felelősségre lehet vonni, a pajtikat úgy sem szabad. Így viszont a közhangulat is javulna. Csak így tovább, generáld le a szükséges bizonyítékokat! 🤗
Törölt felhasználó2019. 12. 15. 13:47
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem értem miért kell kamuzni. Nem kötelező elmenni rendezvényre közgyűlésre, még indokolni sem kell. De ha mégis, akkor miért egy ilyen kamuval kell?
De minnél lentebb megy annál jobb. Mit gondoltok most írtak alá milliárdos beróúházásokat,ez csödbe fog menni??? Ez a papír jobb mit az állami kötvények.,sokkal többet hoznak ezek a papírok.
ott meg ráveszek. Nagyon jó technika. Így tudsz papírt olcsón venni. Eladáson nagy darabszám megilyednek eladják alatta ott meg kiveszem.Ez nagyon működik. Tudom ki is lehet kapni a darabszámot , azért kell eladásra nagyot oda rakni mert kisbüfi mind megilyed. Holnap lenyomom95 ig :)
Most kell venni nem 100 felett!!! Ott is jó de innen jobb. Napizok kirázva. Most kell tankolni. Vegyél kapcsold ki a gépet néz rá nyáron,boldog leszel.
Tudjátok én 100 alatt minden papírt megveszek. 5000 milliárd vasútra , Mikor kell venni? Mikor pirosba van. Tegyétek le 90 80 ra ettől nem ilyedek meg,azt is megveszem. sokan emelkedésbe szállnak be,esésbe kell eltalálni az alját,nem teljes tökével mert le megy rá kell venni. Új technika nagy részvény eladás ,mindenki meg ijedik tőle. Bele kell venni ők járnak rosszul.
Figyi, a triman bemutató+ közgyűlés 11-én volt, a Havasi koncert Budapesten meg december 7én, azon bezzeg ott voltál. Vagy balmaz és pest közt is van jetlag?
Adtam a pluszt. Alapvetően a BÉT egy kaszinó. Az oddsok nem mellettünk vannak. Aki viszont áldoz rá időt (tanul, olvas, megfigyel), az javíthat ezen és lehet hosszú távon is sikeres. Ehhez mondjuk le kell vagdosni pár álmot, long run kell siker nem overnight. Érzelmek kuka minden papír iránt. Én tudom pl hogy nem leszek innen nyugdíjas - tőke méretem és kockázati étvágyam, szabályaim alapján. Azonban pár év munkaval ki tudom könnyíteni magam varhatoan
SET Károsultak!!