Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
investingről (vagy bármi más) nagyon könnyű feldobni 1 chartot ide, lécci számozd már be nekem imp 5-öst...én nem látom. RSI-t nézem mellé, de így sem. Napok óta nem értem mit is csinál ricsi ellileg...thx
Igazandibol egyelore azt gondolnam hogy a 3300as alj lehetett fordulopont de a fene se tudja. Ami onnan feljott az nalam ot hullam, impulziv szerkezettel. Egyelore ami lefele jon nekem korrekcionak tunik, es Kell Meg egy kor bele lefele ha megvan a b teteje azt Meg ne lehet fibozni. Nem sok Van mar belole.
na, végre ír vki vmi ellis kapaszkodót!
szted b hullámot csinálja?
oksa, akkor kész a...
b visszamehet x-ig is...sőt, ha irregular feljebb is...
és utána még lehet flat vagy zz c pont...
előtte hogyan számozod?
ami még fontosabb sztem, h visszatért árfolyam hetes csökk trend fölé, szal ha holnap így zár, akkor bejön az, amit írtam a héten, h csak múló árnyék lesz a letörési kísérlet...
mulo, görögül szamár :)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.