Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Azt gondolom, hogy Zolaaa által is írt parittya igaz lehet... Amikor lement az árfolyam 36k8 alá hirtelen egy csomó eladó megjelent a könyvben, gondolom stoppok is lehettek benne bőven. Amikor 36k5 körül volt az árfolyam 36k6-nál és 36k7-nél is (ha jól emlékszem) bent volt eladói oldalon kb. 1500-1500 db, de azóta visszavontak belőle legalább 2000 db-ot. Megremegtek a kezek? vagy az aktiválódott de nem teljesült stoppokat vonták vissza? Nem tudom, de mostmár minden adott ahhoz, hogy kilőjünk. Én még mindig bízom benne, bár látom, hogy tört az ék is... sehol semmi jó jel... hülye vagyok én?
Törölt felhasználó2007. 09. 26. 12:32
Ma lendületes emelkedés fogja kezdetét venni. Ennek lényegében a legfőbb oka az lesz, hogy meguntam a szerencsétlenkedését és eladtam!
Nem! Nem hálálkodjatok!
Pyriel és trend-elek!
Mi a véleményetek erről a 36k5-ről? Tudom, hogy múlt héten valamelyikőtök előrevetítette ennek a lehetőségét... Számítok a véleményetekre, légyszi egy pár gondolatot... köszi.
Hajszálpontosan ugyanaz a szitu, mint hétfőn. Egy rövidtávú ék alakzatból párszáz Ft-os kitörés, majd visszacsorgás. Ez így uncsi és a brokidíj miatt nem is érdemes lekereskedni.
Záró: 36800
Jellemzően csak a Ricsi padlózott a többi szépen feltápászkodott.
Hónapot is zárunk a héten, így a pénteki záró lehet érdekesebb, addig meg szerintem még beszakad a padló.
Semmilyen körülményt nem látni ami ezt a papirt támogatná egy emelkedésben.
Vagy lát valaki?
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.