Hát így van ez....nem érzem, de azért a longokkal a lokális aljakat és csúcsokat rendre eltalálom. De ennek ellenére én is arra jutottam hogy visszafogom benne a forgolódást és legközelebb csak ötezren lépek shortba illetve háromezren veszem
Igen a tshort az már nekem is nagyon szépen hozott volna. A tdt-vel kapcsolatban általában elkaptam az esést, de valahogy mindig hamar kiráztak a pozimból. Tehát nekem nem vitte a pénzem de a nagy kasza helyett lett egy morzsányi nyerő :D Ahogy Buffet bácsi mondaná a magas költség és tőkeáttét miatt nem tudsz sok pénzt keresni a short-al, pedig lehetne :D
Est baromira felejtos, szerintem azt bottal se piszkald! A többi kicsire naponta írok,épp melyekben látok potenciált. Most akko szépen mozog, de enefi sem esélytelen, én ma opust is vettem 457-es celarral. Remélem holnap apennin rally lesz gyj-re
Nagyon nagy kár, hogy nem tudok rá tshortot nyitni, az már nagyon sok penztol fosztot meg :( 4ig Tdt short eddig összességében csak vitte a pénzem: lehetetlen benne elkapni a jó ritmust, vagy túl gyorsan esik, vagy kiraznak, vagy eleve rossz a short irány.
Szerintem jól tetted, már csak a megfelelő időbe kéne rá egy tdt shortot nyitni :D Pangás van az egész Béten, azt hiszem ma nem lehet kereskedni semmivel. Akko-t szeretnék venni 25k magasságban.
rbbj kereskedése