227 ezer db-bal lekötötték a végén 11.61-re amíg a shortosok a nap végén olcsóbban vissza tudják venni a papírt mint a nap eleji eladásuk, addig nem fogunk tudni menni felfele, kellene egy brutális felhúzás, hogy elvegyék a kedvüket na mindegy, 12 felett azt hittem, megindulunk de megint nem sikerült
Egyszerű shortos papir most ez.Detto ugyanezt csinálták a Db -vel annak idején! Felhúzzák.. aztán elkezdik önteni megvan a napi 3-5% .Egy jó hirre lenne szükség. Beöntö parasztja addig hizzik szépen! Legalább beadná rendesen,hogy beszálljak végre:))Bocs mindenkitől! 20-nál ez kijelentésem remélem megbocsátást nyer:) Én 28-30-nál nyaralhatok :)
ERSTE-t felrántották napi maxra, mi meg 4%-ot estünk a max-ról kb 1,5 óra alatt... lassan napi minimumon vagyunk megint tényleg nem értem, furcsán mozog ez a papír, nem csodálkoznék, ha a záróban megint visszakötnék 11.50 alá nem akar megindulni az Istennek sem
Ma nem hinném, hogy beadnák, jó a hangulat. Max ha az amcsiknál nagyon elromlik a hangulat. Szépen alakul a banki szektor, elsőnek indult a KBC, Erste utána a többi. Raffi, Oti még pislog, ha kitart egy pár napig ez a csodás idő, akkor szerintem megindulnak ezek is. Türelem, hasznot terem.
dehogy kapkodtad el, én amikor megindult 16-án vettem 14.20-14.30 között több mint 3000 darabot, igaz ez TBSZ-en van, ezért 2027-ig ráéri kinőni magát, de a minusz 20% nem néz ki túl szépen :D ma is egyébként a szokásos a forgatókönyv, a nap eddigi részében szép zöld 2-3% plusszal, kíváncsi vagyok a délután megtartja-e vagy megint beverik szokás szerint forgalom az nincs
Szokásos forgatókönyv... Még mindig van egy pakknyi pénz, várom az alkalmat 11 körül, hogy javítsak az átlagon. Az első vételt sajnálom, az bőven 12 fölött volt még, elhamarkodtam. De sebaj, már azóta javítottam lefelé. Egy 11 alatti vétel még meglehetne.
nap végére elromlott a hangulat sajnos záróban meg öntik továbbra is 17:35-kor mindig majd a napi forgalommal megegyező zárókötés van, és mindig leöntik 0.5-1%-al a végén na nem baj nem lesz ez mindig így :) előbb-utóbb indulnia kell
nem lesz semmilyen beszéd szerintem, nem is lehetne, gondolom ott is szigorú szabályok vannak mikor mit lehet mondaniúgy látom valamilyen "Raiffeisen Bank International Institutional Investors Conference" lesz, jelentsen ez bármit is, gondolom ilyen ESG meg bullshit témákról fog szokni
Raiffeisen Bank International részvényesek