Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Márciusi BVPS-ről van szó. Már 8 nap telt el. Ha eddig nem volt bonyolult időben közölni, most miért lenne az. Mindent azonnal látnak, ki tudnak mutatni.
Ha csak a BVPS csúszás az oka, szerintem nem probléma. Ha nagyon kamukázni akar valaki, kiragad egy időpillanatot amikor éppen jó, és azt közli. Én inkább arra gondolnék, hogy épp értékesítés alatt van egy nagyobb pakk tőzsdén kívül.
A BVPS-t közzé lehetett volna már tenni függetlenül a jelentéstől. Korábban is így csinálták, ha késett a negyedéves jelentés.
Pont ezért volt szimpatikus a cég. lehetett tudni havonta, hogy kb. mennyit ér.
Az éves jelentésben leírt pozik miatt nem aggódnék. Nekem egyetlen félelmem, hogy ahol a vagyont tartja a cég, az lenyúlja. Tudom, ez sci-fi, de a januári chf bukók nem akarom elhinni hogy lecsengtek...
Ennek ellenére nyakig benne vagyok, szal hajrá!
Megnéztem saját szememmel ezt a Törpe utcát, ha már ingatlan fejlesztésben vagyok érdekelt. Mármint Plotinus által. Kicsi és szűkös. De végülis nem csóró környék, menő játszó, polgármesteri hivatal egy köpésre, panoráma zéró.
Eddig mindig időben közölték legalább a BVPS-t. A jelentés egy dolog, de a BVPS-t mindig időben közölték akár volt negyedéves jelentés, akár nem. Mi történhetett?
"Társaságunk vezetésének hangsúlyozottan szubjektív megítélése alapján jelenleg a reálgazdasági eszközeink értéke
magasabb, mint a bekerülési érték, így a Plotinus Nyrt. részvényeinek reális értéke véleményünk szerint nagyobb, mint az
itt közölt módosított saját tőke értéke."
"Szintén izgalmas lehet az olaj piaca, nagyon úgy néz ki, hogy egy stabilabb "duplaalj" alakult ki, amiből minimum stabilizálódás, de lehet, hogy erősödés jön." 2015.márc. 26.
Mai nap alapján ez is bejött,a stabilizálódás biztos.Hosszú távra szép lesz a portfolióban.
Nah jóó most látom, hogy a saját tulajdonban lévő részvényeket kiszűrik így előző okfejtésem semmis, akkor akár 3850 et is elérhetnénk, de szép is lenne :)
Nem nem , vásárolgattam év eleje óta folyamatosan , és még egy kicsi kell és akkor eléri a kitettségem a portfolio 25%-át és ott megállok.....
Így természetesen a minél nagyobb BVPS-ben vagyok érdekelt, bár a citadella 1%-ot ment márciusban így az 3800 körülit adna ki, ami még érdekes, az az , hogy a 100 ezer darab új részvényt hogyan számolják el (névértéken 250huf, bekerülési értéken 3000 huf(ezt tartom valószínűnek) vagy kereskedési átlagáron 4000 huf ez még ha ideiglenesen is, de jelentősen megmozgathatja az egy részvényre jutó becsült eszközértéket....
ezért vagyok már nagyon kíváncsi :)
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)