Nem szabad elkapkodni a dolgokat.Az emelkedést meg kell pihenni,aztán lehet tovább menetelni.A cikk, a jövőre nézve biztató!További szép napot mindenkinek!
módszeresen fel van szippantva a 15... most másodjára is megvették rendesen. kíváncsi leszek hány ilyen kör less még mielőtt elindul valamerre. az nyugtat hogy veszegetik tehát valakik tudnak valamit. és nem képzelik hogy meg tudnák venni 15nél lejjebb a szükséges készltet, különben várnának hátha lemegy. az a baj ez megint azt tükrözi nekem hogy itt 15 környékén van az alja.
ha nem akkor engem megetettek :D (de csak párezer darabbal, szóval ne örüljön az illető, rajtam nem keres sokat ha rácseszek :D )
ja ja ez elég nevetséges. dehát minden kispapírban van fel és ledumáló mindenféle megtámogatott indoklás vagy bizonyítás nélkül.
Van most bizodalmam de meghúztam a határt, nálam 2-3 forintja van lejjebb menni aztán készséggel átadom. nem játszunk kicsibe beleülőset senki szövege miatt :)
a synergon 18-nak nem örülök:( a FUSO 18-nak igen! ki gondolta volna akkor amikor a felszámolás, végelszámolás volt még napirenden...tényleg igaz, hogy bármi megtörténhet...
vajon hány szerencsétlennel adatták el abban az időben szxarért h.gyért amíg leküldték 1,7-ig...költői volt a kérdés csak úgy eszembe jutott az az időszak...
és az mekkora mázlista aki ott lent elkezdett bízni benne és vet... vagy legyen csak úgy hogy 5 ft körül kapcsolt...
14-es májusi csúcsot most elsőre átvitte. semmi cicó.
én ezt a kommentet eladási céláram tekintetében felezném :) még nem ismerlek, de ha 50-et írsz, akkor szerintem már közel alatta eladod, biztos ami biztos. (persz ezek a célárak változhatnak napról napra akár, csak nem mindig írja be az ember...)
szóval ha 25ig elmegy akkor újragondolom hogy megtartom-e :) nem vagyok híve a rózsaszín felhőknek... meglátjuk milyen hírek jönnek mennek meg mikor hogy all az árfolyam.
Bakter céláraival nem kell foglalkozni, pozifüggő és naponta változik.
A lényeg ebben a részvényben szerintem, amit már írtam korábban is, hogy már rég szép csendes gyűjtögetés folyik, eladás még nem igazán volt, egyelőre stabilan tartja magát, már ez is szép eredmény ettől a papírtól.
kbr már begyűjtötte 10 alatt. gondolhatod, hogy nem 20 ftért fogja eladni, hanem sokkal inkább a 30-50 ft-os sávban. Vagy az is lehet hogy az új vezetőkkel szervezkednek és nekik gyűjtötte be a papírokat. pannonflaxot is gyűjtötte majd eladta a bennfenteseknek.
Tévedsz a pannonflax még mind megvan,nem adtam el, és nem is szövetkeztem senkivel.Akinél pedig a Konzum 3%-a van,még nyáron az is nálam volt,de lecseréltem Ott1-re,mivel meggyőzött az új vezetőség felvázolt terve,amit a negyedéves jelentések folyamatosan tükröznek.Cégvezetőként tudom ,hogy mit megkell tenni az eredmény elérése érdekében, a mai vérzivatoros időkben.Ez az Ott1-nek sikerült!További sok sikert a cégnek!Szép estét mindenkinek!
Már abban az időben is volt részvényem nem kevés még sem adtam el 2-3ft-on.Pedig az átlagáram igen magasan volt.A befektetése felett mindenki saját belátása szerint cselekszik.
OTTone